2777
2789
عنوان

ازگیل شور

5358 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم.

کیا ازگیل شور درست میکنن؟

پارسال درست کردم زیاد خوب نشد.ازگیل های باغمونه.اخه خیلی درشتن.

اگه کسی تجربه ای داره کمکم کنه.مرسی

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ازگیلا رو بشور بعد بزار تو ابکش بعد اب رو بجوشون وقتی که سرد شد نمک بریز وهم بزن وازگیل ها رو تو شیشه بچین بعداب ونمک مخلوط شده رو بریز روُش.اگه کمی سرکه اضافه کنی زودتر اماده میشه.درشو خوب ببند تا هوا نکشه.من که عاشقشم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
مامانیم امروز درست کرد😆 آب جوشیده و یکم نمک و یکم سرکه بریز تو ظرف شیشه ای عالی میشه بذار تا شب ...

مقدارشو نمیدونی عزیز؟

خدایا مرسی بابت هدیه زیبات..دخترم نیلا 15 اسفند 97 اومد بغل مامان جونش..خدایا شکرت..
عزیزم ازگیلا رو بشور بعد بزار تو ابکش بعد اب رو بجوشون وقتی که سرد شد نمک بریز وهم بزن وازگیل ها رو ...

مقدار نمک و سرکه شو میدونی عزیزم؟؟

مقدار نمک و سرکه شو میدونی عزیزم؟؟

عزیزم نمکش بستگی به ازگیل ومقدار اب داره وقتی هم زدی نمک واب رو کمی بچش باید شور باشه البته نه خیلی از شوری خیار شور کمتر باشه بعد چند روز هم میتونی در شیشه رو باز کنی وبچشی اگه نمک کم بود بعد اضافه کن .سرکه اش هم من ازگیل رو اگه توشیشه کشک بچینم در حد نصف استکان میریزم گلم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم