2789
عنوان

تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست
منم تولدم خیلی برام مهمه. البته اصلا انتظار کادو ندارم. اما خیلی حساسم که همه تولدمو تبریک بگن. البت ...

وااای منم حساسم... خیلی هم حساسم... اخه ی روز ک بیشتر در سال نیست. بخدا منم کادو اصلا مدنظرم نیست،اما تبریک فوق العاده واسم مهم

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
آخی.... چ خوب آدم خودش یادش بره. خیلی با کلاس روز تولدت با تبریک یادت بندازن.. توام بگی جدی؟؟؟؟ وای ...

😂😂منه بیچاره روز تولدم یه روز خاصه

شبه یلدا

از یماه قبلش زمینو زمون شب یلداروبهم یاداوری میکنه 

خیلی دوس داشتم خودمم سوپرایز شم 

امسال اولین سالی بود که یهو جا خوردم😑هرچند پیشاپیش بود ولی ازینکه سنم تو ذهنم بهم یاداوری شد واقعا شوکه شدم دلم لرزید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر ما آذری ها زیادیم😂😂 همش بخاطر تعطیلات نوروز

😂😂😂😂😂😂 دقیقا😂

دلم میخواد عروس عشقم بشم، واسم صلوات بفرست ک حاجتم برآورده بشه.... الٰهم صلی علی محمّد و آل محمّد.....
😂😂منه بیچاره روز تولدم یه روز خاصه شبه یلدا از یماه قبلش زمینو زمون شب یلداروبهم یاداوری میکنه&n ...

چند سالت میشه؟؟؟

منم ۱۸ اذرم ولی ترسیدم شوهرم یادش بره صدمه ببینه روحیم😂یا ابروم پیش قوم شوهر بره اخه چک میکنن ببینن ...

واااای😂😂😂😂 من فعلا این دغدغه رو ندارم. ببینم یادش هست یا نه؟؟؟ اخه ی روز در سال توقع زیادیه ک یادش بمونه؟

😬میرم تو ۲۴

عججب آدمی هستیااا.... من چی بگم ک میشه ۲۹. مجردم... آرزوهامم ک مونده روی دلم همش برآورده نمیشن

عججب آدمی هستیااا.... من چی بگم ک میشه ۲۹. مجردم... آرزوهامم ک مونده روی دلم همش برآورده نمیشن

من خیلی  تجربه ها تو زندگیم داشتم 

میدونم اونی که بخوامو نشه حتما زیانش بیشتراز سودش بوده واسم 

وتسه برآورده شدن آرزوهایی که براورده شدنی نیستن زندگی و روزای جوونیتو خرتبشون نکن

یه روزی خدا اونی که بایدو میفرسته واست

و تو حاضری هرچی داریو نداری خاک زیر پاش کنی تا مبادا یه تار مو از سرش کم نشه

به کاریما معتقدم

و همیشه به هرچی که با تموم وجود فک کردمو خواستم ک بهش مقتقد بودم بدستش اوردم

توهم امتحانش کن 😘

من خیلی  تجربه ها تو زندگیم داشتم  میدونم اونی که بخوامو نشه حتما زیانش بیشتراز سودش بوده ...

مرسی عزیزم. اما خیلی وقت منتظر ی اتفاق خوب و قشنگم تو زندگیم، اما دررریغ...

بددددد جنس تو خودت کلی ذوق کردی ب من میگی اهمیت نده..😂 منم دلم میخواد خووو

عزیزم. اگه تبریک نمیگفت هم ب روش نمیاوردم.غرورموترجیح میدم

سال اولی ک دوست شدیم روزقبل تولدم پیشش بودم همش میگفتم الان سوپرایزم میکنه کادومیده ولی دریغ ازیه تبریک. شبش ک خونه بودم یادآورگوشیش ک تنظیم کرده بود یادش اورده بود تبریک گفت. واسه این میگم اهمیت نده و ازکسی انتظارنداشته باش

عزیزم. اگه تبریک نمیگفت هم ب روش نمیاوردم.غرورموترجیح میدم سال اولی ک دوست شدیم روزقبل تولدم پیشش ب ...

باشه حالا ببینم چی میشه، کاش یادش باشه هااااا

واااای😂😂😂😂 من فعلا این دغدغه رو ندارم. ببینم یادش هست یا نه؟؟؟ اخه ی روز در سال توقع زیادیه ک یا ...

دیگه اینا اینجورین فرصت امتحان نیس به ریسکش نمیارزه من کادومم گفتم چی بخر😂