2777
2789
عنوان

چ کنم؟؟😔😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
بهم گفته این زندگیو نمیخام 😐

مردا خیلی گوه می خورن ولی الکیه توکاری رو که من میگم بکن جا نزن نزن نزن با یه لحن خوب صحبت کردن می تونی بکشیش بیرون بری باهاش بیرون بگردی بگی همین جوری دلم برات تنگ شده فلان بهمان موقعی که خونه نیس بزنگا کم کم باهاش رابطه روخوب کن این جوری هم بگو که ازملاقاتمون کسی خبردارنشه رفتارهای دوران نامزدی رو بکن تا گوشاش درازشه.برو تاپیک گلبوته روبخون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میرم سمتش بی محلی میکنه. منم نمیرم 

نازمیکنه مطمن باش برو تاپیگ گلبوته روبخون حتما.

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
میرم سمتش بی محلی میکنه. منم نمیرم 

نباید پاپس بکشی باید هدفتوانجام بدی بعدش ولش کنی عین خودشون وقتی رابطه می خوان ازهر طرفی واردمیشن اصلانم مهم نیس زن چی فکری میکنه پس زن هم بایداونجوری باشه

تو چرا انقدر هول بودی ۲۱ سالته دوبار ازدواج کردی ؟ 

یه بارمادرپدرم دادن تو۱۳ سالکی بعد۳ ماه طلاق گرفتم بعد۱۷ سالگی ازدواج کردم توشهرستان با دید خیلی بدنگاهت میکنن یواش یواش مطلقه ها می خواستن بیان خواستگاریم اونم خودت میدونی چه عذابی برایه دختر.هنوزبا پسرازدواج کردم تومحلمون درآورده بودن رفته رویه زن که بچه بیاره

ای بابا اخی خیلی سخته. دختر بودی دفعه اول که جدا شدی

اره باپسرهم ازدواج کردم که اونم دوبارتونامزدی طلاق داده بود عین شوهراسی بوده دهن بین ننه اش وخواهراش .میدونم اونا ازدواج نکردن هنوز ولی این اومدکوچیکتراز اونا روگرفت ۴ سالم داره باهاش زندگی میکنه ویه توراهی داره.به خاطراون میگم زودجا زدن هنرنیس ۳ سال اول زندگیمو فقط جنگیدم تن به تن با مادرشوهروخواهرشوهرام سرهمه چی حتی خریدن یه نون برا خونه الان ۲۰ درصد کمترشده امیدوارم بچه بیادهمشو درست کنه

اسی تاپیک تو گزارش میزنم تمام زندگیمو به خاطرت گفتم حتی یه درصدم مشکلتو حل کنه برام کافیه ولی توهم ازنی نی یاربخواه یا ازبچه گزارس بزنن تا تاپیکت بترکه حرفامم بره روهوا یکی پیدا میشه دردسرمیشه واسم