2777
2789
عنوان

چ کنم؟؟😔😔😕

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
دقیقا 😔 کاش اعتیاد داشت میموندم ترکشم میدادم حتی ولی خب نسبت من بی تفاوت 

اخ اخ دقیقا منم مشکلم بی تفاوتیشه‌ الان ۹ ماه از زایمانم میگذره شاید ۵ دفعه رابطه داشتیم. اصلا من براش مهم نیستم 

چرا .نوشتی اهل خیانت پس نمیشه بیخیال.واقعا اگه راهی برای اشتی تون مونده غرور تو بزار زمین زنگ بزن با ...

الانو نمدونم با کسی هس یا نه ولی خب میدونم ک بحرف خانوادشه فقط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همه مشکلات که خیانت و اعتیاد نیست. من شوهرم اخلاق نداره تا دو کلمه حرف میزنیم اخرش به فحش و دعوا ...

نه نکرد ولی اینجاش بد که طلاق که میگیری همه یه نوعی بهت نگاه میکنن وباهات حرف میزنن بعدچن سال که می خوای ازدواج کنی یه مطلقه میادبا یه بچه یادوتابچه وخیلی مشکلات دیگه همه شون یه نوع ان فقط درصد یکی در یکی بالاتر

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اخ اخ دقیقا منم مشکلم بی تفاوتیشه‌ الان ۹ ماه از زایمانم میگذره شاید ۵ دفعه رابطه داشتیم. اصلا من بر ...

چرا آخه .مگه رفتارتون مثل قبل نیس باهاش .

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه نکرد ولی اینجاش بد که طلاق که میگیری همه یه نوعی بهت نگاه میکنن وباهات حرف میزنن بعدچن سال که می ...

من میگم ادم باید یه دلیل خوب برای تحمل مشکلات زناشویی داشته باشه. یا دوستش داشته باشی یا تو زندگیش تو رفاه باشی متاسفانه یرای من هیچ کدام نیست. 

چرا آخه .مگه رفتارتون مثل قبل نیس باهاش .

من خوب بودم ولی ان خیلی عوض شده رفتم مشاوره. مشاور میگه شاید وسواس ذهنی داره. میگم بیا برو مشاوره میگه من چیزیم نیست . خب مطمئنا من به خاطر بچه دارس  و کار خونه و کار بیرون انرژی قبل را تدارم. ولی نه اینکه کلا قید رابطه را بزنم

لجباز مغرور دهن بین بدتر از همه خانوادش هرچی بگن همونه 

توزنگ بزن غرورتوبزار زمین کم کم محبت کن تا بکشی طرفت یه بارطلاق گرفتم اصلا چیز راحتی نیس که توذهنتون خیلی خیلی بد طرفمم حتی ادم درستی نبودا لات بود دختر بازبودهمه هم میدونستن ولی به منم به یه چشم دیگه ای نگاه میکردن اونم توعقد جداشدم بعد۴ سال مجبورشدم باکسی ازدواج کنم که دوبار طلاق داده زن هاشو وسنشم ازمن بیشتر.پس طلاق راه حلی است برای فرار کردن .حتما میتونی خامش کنی یه دفعه نه ولی کم کم میشه

من دوسش دارم ولی علاقه یطرفه که نمیشه

اسی عین من یه زن خیلی خشکی هستی متاسفاته مردا گوش هاشون میشنوه ومیبینن حسی در کارنیس اون قدرمنگولن

من میگم ادم باید یه دلیل خوب برای تحمل مشکلات زناشویی داشته باشه. یا دوستش داشته باشی یا تو زندگیش ت ...

هیچکس نداره همه دارن تحمل میکنن وظاهرشون روحفظ میکنن.شاید حسودی میکنه برا بچه طرفت نمیاد.رامش کن توبرو طرفش تا آدم شه 

وقتی نمیخاس من چ کنم

اسی داری زندگی تو دو دستی به یه نفرمیدی اونم خیلی راحت زود جا نزن تلاش کن بعدش هرچی شد شد.مطمن باش زبونم لال طرفی که بیاد به جات اونقدر نازشو میکشه ازترسش که نره طلاق بگیره ولی شانس توبرای ازدواج مجدد خوب خیلی میاد پایین