2777
2789
عنوان

بیاین کممممک

89 بازدید | 3 پست

بچه ها میشه با خونریزی شش روزه ک تو روزهای اول لخته های کوچیک و درد داشته بارداری بازم ادامه داشته باشه فقط سینه هام درد نمیکنه دیگه ولی حالت تهوع دارم تکرر ادرارم دارم الانم حدودا یکماهی ازون قضیه گذشته دکترم بدون هیچ سونویی گفت سقطه میخوام ببینم واقعیه یعنی نیس هیچی ؟؟ یزره امید پیدا کردم ..

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

اخه چون گفتم درد داشتمو لخته دیدم گفت اصلن لخته در حد یه بند انگشت چون قبلا یه سقط داشتم میدونم چیشد تقریبا موقع های جفتشم تو هفته پنجم ششم بود ولی اصلا مثله هم نبود توی سقط قبلم ده روز خونریزی داشتم ولی حالا شیش روزه تموم شد اینم سه روز اول خونریزی داشتم اما کمتر از پری هامم بود بعدم لکه بینی داشتم دوتا دکتر رفتم دوتاشونم گفتن سقط بوده

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما خودم احساس نمیکنم حس میکنم یچی تو وجودمه هنوز😔😔