2777
2789
عنوان

اقايون و پسرا بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 27 پست
مثل شوهر من حرف ميزني درك درك درك جند سال درك

پس مثل شوهر شما حرف نمیزنم و میگم ترک ترک ترک

تداوم زندگی مشترک به گذشت و صبور بودن احتیاج داره اگر به اندازه کافی ندارین ازدواج برای شما زوده

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من کارش جوریه که نصف ماهو کلا ندارمش. تو همون ۱۵ روزم کلی غر به جونش میزنم چون تماس تلفنیم باهاش فقط دو بار در شبانه روز هست. ولی وقتی میادش با رفتارش عشق و علاقه شو ثابت میکنه. حالا شما تو بازه زمانی که همسرتو میبینی چه مدلیه؟

شوهر من کارش جوریه که نصف ماهو کلا ندارمش. تو همون ۱۵ روزم کلی غر به جونش میزنم چون تماس تلفنیم باها ...

وقتي هستتت قربون صدقم ميره و ثايت ميكنه ولي متاسفانه كم هستتت مثلا مياد شبه بايد بخوابه كلا ٥ دقيقه نصف ماهم كلا نيست

قضاوت فقط کار خداست...
وقتي هستتت قربون صدقم ميره و ثايت ميكنه ولي متاسفانه كم هستتت مثلا مياد شبه بايد بخوابه كلا ٥ دقيقه ...

آخی سخته هم برای تو هم برای اون. حق داری. همه این نبودناش بخاطر مسایل کاریه؟ 

احيانا از طرف خوذش نيومدي😂

من از طرف کسی نیومدم

فقط اینو میدونم که باید شکرکنید که شوهرتون شاغله

خیلیا الان تو حسرت یه کارن شما نازم میکنید؟!

بدون پول میتونین زندگی کنید

یکمم منطق خوبه بخدا فکر کردین خودش راحته رفته کیلومترها دورتر از همسرش داره کار میکنه؟؟دوست نداره با شمایی که دوستتون داره بشینه کافی‌شاپ در کمال لذت وقت بگذرونه؟؟

مردتونو پیر نکنید اخرین پناه یک مرد همسرشه وقتی باهاتون حرف میزنه و شما مدام گله‌مندین خرد خرد شریک زندگیتونو پیر میکنید واین به کسی جز شما ضربه نمیزنه...(ذره‌ای به من ضربه نمیخوره)

اگر حرفی میزنم در جهت صلح و ارامشه وگرنه میتونم بیام بگم دوستتون نداره و شما کل شبو با فکر به حرف من و ناراحتی بیدار بمونین...

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
من از طرف کسی نیومدم فقط اینو میدونم که باید شکرکنید که شوهرتون شاغله خیلیا الان تو حسرت یه کارن ش ...

وقاي يكي دوستون داره ميتونيد حتي اگ دوريد يك اس ام بديد من به فكرتم همين مگ ما چي ميخوايم يا يكيار تلفن جواب بديد از دوست داشتم همش ك غر ميزنيم

قضاوت فقط کار خداست...
وقاي يكي دوستون داره ميتونيد حتي اگ دوريد يك اس ام بديد من به فكرتم همين مگ ما چي ميخوايم يا يكيار ت ...

مطمئن هستین که بیکار بوده و جواب شمارو نداده؟؟؟

اینکه داره کار میکنه پیامش چیه؟؟؟

داره کار میکنه صلواتی؟؟خب داره زندگیشو برای شما بهتر و راحتتر میکنه این عاشقانه تره یا یه اس ام اس به یادتم!؟!!!؟!؟