2777
2789
عنوان

دعوا

236 بازدید | 10 پست

من تازگيا همش با همسرم دعوامون ميشه سر اينكه هيچ كمكي بهم نميكنه خوب ميدونم خسته ميشن بيرون و و و خوب منم خسته ميشم وقتي ميگم يكم از كاراتو خوب حداقل خودت انجام بده عصبي ميشه و ميگه وظيفه خودته اصلا نميخواي بكني نكن اما من رفتارمو عوض ميكنمو خيلي چيزايه ديگه. من همه ي كارايه خونه و بچه و غذارو انجام دادم ديگه شب ازم خواست ميوه بيارم گفتم خستم كلي حرفتيه عجيب كه چند بار بايد بگم ميوه بعد شام اماده باشه و اينكه كاري نداره كار خونه و بچه داري كه 

نميدونم چرا انقدر دلم شكست يهو....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم بهشون بگو میوه بعد شام خیلی ضررر داره،. من به خاطر سلامتیه تو نمیارم، واقعا هم ضرر داره، وای اگه خانوما یاد بگیرن همون لحظه همه چیو با احترام و لبخند جواب بدن دیگه انقدر خودخوری نمیکنن و تو خودشون نمیریزن

دختر خوب مردا رو باید مادرشون شد تا ازت حرف شنوی داشته باشن گفته ننه بزرگم 

من دانشجوام  کلاس میرم خونه داریم به جاست باشگام به جاس در خدمت شوهر هم جداستتتتتتتت  ، من میوه پوس نکنم یکی دیگه پوست میکنه 

کسانی که سرکتاب میخوان خصوصی (مادر سه فرزند
ناراحت نشو مردا ادمو به چشم نوکر میبینن😂 خب زنی درسته خسته ای ولی باعشق به شوهرت رسیدگی کن

بخدا تا اخر توانم دارم ميرسم ديگه قاطي كردم

پس چرا يكبار موقع شير دادن اب دستمون نميدن

يا يكروز بيان واقعا ا مون تشكر كنن درست و يكم تغيير كنن من كه شاغل بودم كه اصلا كار بيرون اينجوري نيست

بخدا تا اخر توانم دارم ميرسم ديگه قاطي كردم پس چرا يكبار موقع شير دادن اب دستمون نميدن يا يكروز ...

هعییی هعییی

امون ازدست  مردای ایرانی😅

پشت‌من‌جزسایه‌سیاه‌خودم‌هیچکس‌نبود!

نميدونم 😔

با بچه كوچيك يرنامه ريزي خيلي سخته مخصوصا وقتي دست تنهايي بعدم كلا ادمم خوب خسته ميشم يا اصلا حوصله ندارم پس وقتي من يك خواسته دارم و اون انجام نميده چرا عذاب وجدان نميگيره

اگر بهاطر پوست نكندن يره با يكي ديگه كه پس يعني ما زنا هيييچ حرمتي نداريم كه از ترسه نرفتنش بايد بشيم كارگر خدايي نكرده؟ اخه تو خستگير اجبار كه عشقي نيست كه 

چرا از از دست دادنه ما نميترسن پس