2777
2789
باهاش صحبت کن بگو برمیگرده ولی دقیقن روزی که تو نمیخایش دیگه متقاعدش کن که رهاش کن بهش بگو تازمانیکه ...

بابا عقلش از کار افتاده فکر کنم. بدم میاد دخترا انقد ارزش خودشونو پایین میارن. حالا فقط این نیس که، دو سه تان ماشالا  

خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا عقلش از کار افتاده فکر کنم. بدم میاد دخترا انقد ارزش خودشونو پایین میارن. حالا فقط این نیس که، ...

این روزا همه شکست عشقی میخورن چون یاد نگرفتیم به احساساتِ هم احترام بزاریم

از همسرت جدا شدی؟منم جدا شدم کاش میشد حافظمو پاک میکردم

عه يلدا خوبي؟؟؟؟چرا رفتي از گروههه 

براي تو خوب شد تو خيلي اسيب ديذي اما من همه چي خوب بود و دارم جدا ميشم

قضاوت فقط کار خداست...
مگه ما مردیم که تو بمیری عزیزم؟  منم فک میکردم اگه ازدواج کنه من میمیرم  ولی نمیرم، فرام ...

من..پسرخاله م بود..

فکرشوبکن .. پسرخاله چیه؟؟؟نفسم بود دنیام بود مث خون تو  رگ م بود.وقتی جدایی پیش اومدشوکه شدم کمرم زیر بارجدایی شکست. خوردشوم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
مگه ما مردیم که تو بمیری عزیزم؟  منم فک میکردم اگه ازدواج کنه من میمیرم  ولی نمیرم، فرام ...

ن نميتونممم اصلااااااا ازدواج كنههه ميميرممم ميدونمممم واااي نگو 

قضاوت فقط کار خداست...
من..پسرخاله م بود.. فکرشوبکن .. پسرخاله چیه؟؟؟نفسم بود دنیام بود مث خون تو  رگ م بود.وقتی جدای ...

درخواست بدم قبول میکنی؟ 

دلم میخواد با یه نفر درد و دل کنم 

چیزی نیس ک بخوام اینجا بگم 

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً...