2777
2789
عنوان

بیان درددل کنیم

352 بازدید | 66 پست

سلام دوستان من در کل ادم حسودی نیستم ولی نمیدونم چرا خبر بارداری اطرافیان ودوستانو میشنوم نارحت وحسود میشم نه واسه طرف مقابل بلکه واسه خودم که چرا باردار نمیشم

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام ای وی اف کنم خسته شدم از انتظار 

منم خسته ام به خدا دیگه کنایه اطرافیان بماند

کاش میشد برای چند ثانیه ده سال جلوتر رو ببینی شاید اروم میشدی شاید بیخیال میشدی شاید امیدوار میشدی شاید کلا امیدت بریده میشد  

تو حسود نیستی 

غبطه میخوری ❤️ 

انشاالله شما نفر بعدی باشی که خبر بارداری شو تاپیک میزنه

این بسته های معیشتی میدونین منو یاد چی میندازه؟ بچه که بودم از مامانم پول میگرفتم واسش کادو میخریدم😕😐😐همراه اولم تو شبکه سه در حالی داره تبلیغ اینترنتشو میکنه که اینترنت قطع هست!به جنگل خوش آمدید!💩
تو حسود نیستی  غبطه میخوری ❤️  انشاالله شما نفر بعدی باشی که خبر بارداری شو تاپیک م ...

انشالله .ممنون از حرف قشنگت

منم هفته پیش زایمان زودرس کردم متاسفانه دخترم و از دست دادم.امشب جایی بودیم یکی از اقوام که سن حاملگ ...

الهی فداتدل شکستت بشم اانشالا به زودی باردار میشی