adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 عنوان این رنگ چجوریه؟ 146 بازدید | 11 پست خانوما موهای من دکلره شدس وهشته بنظرتون این رنگ روموهام درمیاد؟؟؟موهای منم ۵ـ۶سانت مشکی دراومده میخام امبره کنم این درمیاد یعنی؟چ رنگیه؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜 1398/09/08 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 خیلی قشنگه. اوهوم امید وارم بهم بیاد بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 اگه خاستین موهای خودمم میزارم ک ببینین بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سالاد_فصل عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 435 اینا ترکیبی ان گلم..شنی صدفی مرواریدی این رنگا بهش میاد قاطی شده باشه..
سالاد_فصل عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 435 خ فشنگن ولی اگه توهم همینجور موهاتو باز بزاری ک رنگ خودشو نمایان کنه
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 اینا ترکیبی ان گلم..شنی صدفی مرواریدی این رنگا بهش میاد قاطی شده باشه.. اوه این همه رنگ؟؟هزینشم جداجدامیشه؟چقدرمیشه بنظرت؟ بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سالاد_فصل عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 435 اوه این همه رنگ؟؟هزینشم جداجدامیشه؟چقدرمیشه بنظرت؟ قیمت بستگی ب اندازه مو داره.کمتر از 150نیس دیگهبعدشم حجم موهات مهمه اینکه ی تیوپ رنگ میخاد یا دوتا اینا کلا تو قیمت گزاری تاثیر داره
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 قیمت بستگی ب اندازه مو داره. کمتر از 150نیس دیگه بعدشم حجم موهات مهمه اینکه ی تیوپ رنگ میخاد یا دو ... بخوام خودم رنگاشو بگیرم چه رنگایی بخرم؟؟؟ میشه بگی بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
سالاد_فصل عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 435 بخوام خودم رنگاشو بگیرم چه رنگایی بخرم؟؟؟ میشه بگی من نمیدونم گلم..بزا ی کانال رنگ مو دارم رنگای این مدلی زیاد توشه یا شبیه این پیدا کنم بهت خبر میدم
adelayt مدیر استارتر عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 4582 من نمیدونم گلم..بزا ی کانال رنگ مو دارم رنگای این مدلی زیاد توشه یا شبیه این پیدا کنم بهت خبر میدم وایی مرسی منتظرم عزیزم بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜