2777
2789
عنوان

واکسن دوماهگی

52 بازدید | 11 پست

خانوما سخته این واکسن؟ باید قبل و بعد واکسن چیکار کنم؟ تاحالا تجربه ای نداشتم و بچه اولمه خیلی میترسم شنیدم خیلی تب میکنن بچه ها و گریه میکنن گفتم برم خونه مامانم اینا ولی خونشون از بیمارستان خیلی دوره و ماشینمونم فعلا خرابه ولی خونه خودم دوسه دیقه فاصله داره تا بیمارستان میگم اگه سخت نیس که بمونم خونه خودم از طرفی ام میترسم برم خونه مامانم یه وقت بچه تب کنه نتونم ببرمش بیمارستان. میشه بگید باید چیکار کنم ک درد واکسن کمتر شه کاری چیزی هست ک باید انجام بدم؟ بچه شما چجوری بود بعد واکسنش

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ده دقیقه قبل از اینکه واکسن بزنه بهش دوبرابر وزنش استامینوفن بده، مرتب روز اول هر چهار ساعت استامینوفن بده و پاشو گرم بگیر. تب که میکنه ولی نیازی به بیمارستان رفتن نداره بنظرم برو خونه مامانت چون هنوز تجربه نداری

عزیزم نیم ساعت قبل از زدن واکسن دو برابر وزن نینیت قطره پاراکید بده 

بعداز واکسن هر ۴ ساعت بده 

روز دوم اگه دیدی تب نمیکنه هر ۶ ساعت بده ولی من ۴ ساعت میدادم 

روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم بذلر روش 

دختر من ۲ ماهگیو اصلا تب و اذیت نداشت نگران نباش انشالله راحت میزنه واکسنو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ده دقیقه قبل از اینکه واکسن بزنه بهش دوبرابر وزنش استامینوفن بده، مرتب روز اول هر چهار ساعت استامینو ...

پاشو گرم کنم یعنی جوراب بپوشونم؟ یعنی لازم نیست خنک نگهش دارم ک تب نکنه؟ یا پاشویه کنم یا رو پیشونیش پارچه بزارم ک اصلا تب نکنه؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

عزیزم نیم ساعت قبل از زدن واکسن دو برابر وزن نینیت قطره پاراکید بده  بعداز واکسن هر ۴ ساعت بده ...

حتما باید پاراکید باشه؟ اینو داشتم انقضا شد شوهرم غروب یکی دیگه خرید استاگروفن اسمشه این خوب نیس یعنی؟ 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

عزیزم نیم ساعت قبل از زدن واکسن دو برابر وزن نینیت قطره پاراکید بده  بعداز واکسن هر ۴ ساعت بده ...

از اینایی ک داخلش اب سردیا گرم میریزن ندارم باید چجوری کمپرس سرد بزارم؟ هر چنددیقه یکبار باید بزارم رو پاش مثلا نمیشه حوله بزارم تو فریزر بعد بزارم رو پاش؟ و اینکه وقتی اول واکسن میزنن باید پنبه رو فشار بدم تا سفت نشه؟ درد نمیکنه پاش فشار بدم؟ شرمنده کلی سوال پرسیدم ممنون میشم جواب بدید

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

حتما باید پاراکید باشه؟ اینو داشتم انقضا شد شوهرم غروب یکی دیگه خرید استاگروفن اسمشه این خوب نیس یعن ...

منم استاگروفن قبلا داشتم فرقی نداره ولی دکترای دخترم هر جا برده بودم میگفتن پاراکید بده فک کنم اون بهتره 

از اینایی ک داخلش اب سردیا گرم میریزن ندارم باید چجوری کمپرس سرد بزارم؟ هر چنددیقه یکبار باید بزارم ...

عزیزم پنبه رو خود مرکز بهداشت یا هرجا ک زدی واکسنو نمیدن فشار بدی خودشون پاک میکنن و تمام 

اصلا پاشو فشار تده دردش میگیره نینیت

روز اول هر دو سه ساعت ۳ یا ۴ دقیقه کمپرس سرد فرداش گرم

من برا کمپرس سرد تو کیسه فریزر یخ ریختم کیسه رو گره زدم گذاشتم داخل یه پارچه تمیز یا لای یکی از لباسای نینی بپیچ بذار روی پاش از روی شلوارش آروم بذار 

فرداشم گرمو من با کیسه آب گرم گذاشتم اگه با کیسه آب گرم میذاری خیلی داغ میشه باز داخل یه پارچه یا حوله بپیچ بذار رو پاش یا حوله با اتو داغ کن بذار رو پاش از رو شلوار 

ولی مواطب باش خیلی داغ نشه زودم بردار فشارم نده پای نینی قرمز نشه 

در کل خیلی راحته استرس نگیر بار اولته برو خونه مامانت یا مامانت بیاد پیشت ک استرس نگیری عزیزدلم

پاشو گرم کنم یعنی جوراب بپوشونم؟ یعنی لازم نیست خنک نگهش دارم ک تب نکنه؟ یا پاشویه کنم یا رو پیشونیش ...

نه منظورم اینه که جایی که واکسن  زده شده رو دستمال داغ کن نه داغی که بچه بسوزه خدایی نکرده منظورم اینه که یکم گرم کن بذار رو‌ جای واکسن. زیاد گرمش نگیر بچه رو که تب داره

نه منظورم اینه که جایی که واکسن  زده شده رو دستمال داغ کن نه داغی که بچه بسوزه خدایی نکرده ...

اها ممنون عزیزم. الانا دیگه باید اماده شم برم از استرس رو به موت ام هووف ک چقد سخته بچه بزرگ کردن

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘