2777
2789
عنوان

پماد واژینال

51149 بازدید | 89 پست

سلام دوستان پزشکم گفته بود ۷ روز پماد واژینال استفاده کنم اما من دیشب تموم کردم کرمو شد ۶ روز باید یه تویوپ دیگه واسه استفاده امشبم بگیرم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان شروع کردم دارم از خارش میمیرم😠

من خیلی خوب شدم شیش تام امپول داده بود بهم هر دوازده ساعت ولی خیلی ببخشیدا همین طور که نشستم خیلی به ندرت احساس میکنم سوزن داخلم میشه یهو 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من‌ که کبابم از خارش😥

ایشالله بهتر میصی پمادو باید موقع خواب بزنی که حرکت نکنیا

ایشالله بهتر میصی پمادو باید موقع خواب بزنی که حرکت نکنیا

فککنم دیگه نیازی نیست بخری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
آره به نظرم کامل کن دوره اش و یه تیوپ دیگه بگیر منم همین کارو کردم

خود دکترم بهم دالاواگ (کلیندامایسین ) داده خونه هم کولتیمازول دارم میشه اونو بزنم به نظرت اخه شبیه همونه دیگه

اصلا پماد و قرصش خوب نیست.الان شیاف اومده اپیلاکورشم یبار مصرفه شیافه گیاهی چرب با ۷ تا اپیلاکور.واقعا واقعا عالیه.قیمتشم ۲۵ تومنه.من بعد دوسال همون خوبم کرد

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
میدونم خواهر پماد موضعی هم بیرونش زدم😩

اها من موضعی نداشتم