2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 77 پست
من تا حالا با مادرشوهر زندگی میکردم الان سه ماه هست که مستقل شدیم،بعد خانواده اش یه دفعه پاشودن رو خ ...

چند روزه انگار سرد شده 

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا حالا با مادرشوهر زندگی میکردم الان سه ماه هست که مستقل شدیم،بعد خانواده اش یه دفعه پاشودن رو خ ...

خب پس نازلحته ک از خانوادش جدا شده

عزیزم چرا ی کاره بهش گفتی من نمیام؟؟؟؟

اگ میخاستم بیام ک جدا نمیشدم. با این حرفت این ذهنیتو بهش دادی که از خانوادش خوشت نمیاد و دنبال راه فرار بودی

الانم باهاش برو. اوایل اصن هر روز برو. بعدش دیگه ی روز درمیون. و... همیمطور کمترش کن. بچتم بزرگتر بشه و ب دنیا بیاد ک وقتت کمتره مطمئن باش اونم گیر نمیده بهت دیگه.  

خب پس نازلحته ک از خانوادش جدا شده عزیزم چرا ی کاره بهش گفتی من نمیام؟؟؟؟ اگ میخاستم بیام ک جدا نم ...

خودش از همه چیز خبر داره میدونه خانواده اش چقدر اذیتم کردن اما الان انگار کلا همه چیزو یادش رفته

خدایا خودت مواظب همسرم و پسرم باش،خدایا شکرت بابت همه چیزی که بهم دادی ،خدایا خودت مواظب همسرم باش و کاری کن که هیچ وقت جلو من و پسرم شرمنده نشه
خودش از همه چیز خبر داره میدونه خانواده اش چقدر اذیتم کردن اما الان انگار کلا همه چیزو یادش رفته

مردا همشون همینن

مامانی و طرف خانوادشونو میگیرن

با سیاست برو جلو

حالا چند وقتم باهاش برو

که اخلاقش خوب شه باز

بعد ب مرور کمش کن 

مردا همشون همینن مامانی و طرف خانوادشونو میگیرن با سیاست برو جلو حالا چند وقتم باهاش برو که اخلا ...

نمیتونم الانم وقتی میرم اصلا بهم احترام نمیزارن  اون یه روز هم بخاطر این کوتاه اومدم

درکت میکنم. مث خواهرمی  مادرشوهرش عجوووووووووووووووووزس

بخدا وقتی میرم مادر شوهرم و دختراش باهم میان تو اتاق منو تنها می زارن بعدش که منم بدم تو اتاق اصلا هر کدوم بلند میشن می رن یه جایی دیگه دوباره بعد نیس من پیش هم

بخدا وقتی میرم مادر شوهرم و دختراش باهم میان تو اتاق منو تنها می زارن بعدش که منم بدم تو اتاق اصلا ه ...

وای بمیرم عزیزم

دقیقا مث خانواده شوهر خاهرمن

خاهرمم میگه دوس ندارم ریختشونو ببینم. نمیدونی مادرشوهرش چه ها ک نمیگه. قابل گفتن نیستن اصن. 

وای بمیرم عزیزم دقیقا مث خانواده شوهر خاهرمن خاهرمم میگه دوس ندارم ریختشونو ببینم. نمیدونی مادر ...

منم اصلا دوس ندارم ببینمشون اما هنوز بخاطر شوهرم گفتم هفته ای یه روز میریم که حالا اون جور شد

وای بمیرم عزیزم دقیقا مث خانواده شوهر خاهرمن خاهرمم میگه دوس ندارم ریختشونو ببینم. نمیدونی مادر ...

اونا از نظر خودشون بهترینن همش میگن ماها خوب بودیم که عروسیمون هم خوب بوده

😟نمبدونم چی بگم دیگه فقد امیدوارم خودش بفهمه حق باتوعه و سر عقل بیاد

خدا کنه