2777
2789
عنوان

جاااااری

143 بازدید | 8 پست

رفت و آمد با جاری باید چجوری باشه تماس باهاش

خودم شخصاً تو این یکسالی ک عقدم تو پنج ماه اول هرچند وقت ی بار رفت و آمد داشتم و تماس اما بعلت حسود بودنش و تیکه پروندنش دیگه هیچ تماسی ندارم جز اینکه برم خونه پدر شوهرم باشه ببینمش در حد خیلی کم و رسمی میحرفیم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
خوب‌میکنی! من جاری ندارم و نخواهم داشت ولی بجاش یه مادرشوهری دارممم بیا و ببین که همش میگم کاش جاری ...

درکت میکنم 😔

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه فامیل داشتیم دختره خیلی سیاست داشت با این که خواهرشوهر و مادرشوهرش خیلی تو شب عروسیش اذیت کردنش ولی بعد ازدواج با خواهرشوهراش صمیمی شد ولی با ماری هاش اصلا فقط در مد حال و احوال الان خواهرشوهراش خیلی دوستش دارن 

باورت میشه من شماره جاریمو ندارم خیلی حسوده منم نه میزارم شوهرم بره خونشون نه خودم دوساله خونه خودمم حتی واسه بعد عروسیم نیومد خونم فقط بچم به دنیا اومد بعد دوماه  اومد اصلا ازش خوشم نمیاد به زور با هم حال و احوال میکنیم 

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
باورت میشه من شماره جاریمو ندارم خیلی حسوده منم نه میزارم شوهرم بره خونشون نه خودم دوساله خونه خودمم ...

وای منم جاریم اینطوری فداتشم که انقد خوب حرف میزنی مرسی ک جواب پستامو دادی و راهنمایی کردی منم میخام اینجوری شم دعا کن واسم

وای منم جاریم اینطوری فداتشم که انقد خوب حرف میزنی مرسی ک جواب پستامو دادی و راهنمایی کردی منم میخام ...

خدا نکنه از قدیم میگن دوتا  وصنی با هم از یه در رد میشن ولی دوتا جاری نه😂شایدم اون  از من بدش میاد 

اصلا خودتو دست کم نگیر جلوش اعتماد به نفس داشته  باش تا بترکه از حسودی یهترین تیپ هم جلوش بزن 

امضاء خدا پای تک تک آرزوهاتون💜
خدا نکنه از قدیم میگن دوتا  وصنی با هم از یه در رد میشن ولی دوتا جاری نه😂شایدم اون  از من ...

باز ی پست جدید درموردش گذاشتم 😂 همین الان