zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 عنوان پرایمر صورت 309 بازدید | 21 پست وای خانما پرایمرم خیلی چربه،چیکارش کنم؟برند لورآلم هست. کرم پودریم که میزنم یکم چربه برند کنویس(موس) و vovبرای مراسم امشب میخوام و اصلا وقت ندارم برم پودر فیکساتور یا چیزای دیگه بخرم آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده 1398/09/08 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 خب پرایمر نزن بدبختی اینه زیر چشمم چندتا جوش ریز زده. اصلنم نمیدونم برای چیه آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 خب پرایمر نزن میخوام یکنواخت بمونه آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 اگه فقط برا تثبیت پرایمر میزنی نزن خب بنظرتون پرایمرو استفاده نکنم و روی کرم پودرم پنکک بزنم کافیه؟ آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
ayhangoli عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 271 خب بنظرتون پرایمرو استفاده نکنم و روی کرم پودرم پنکک بزنم کافیه؟ دختر اگه پنکک داری پس مشکلت چیه همون چربی رو برطرف میکنه دیگه
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 پرایمر چیه ؟ مثل نرم کننده ی صورته که باعث میشه کرم پودر یکدست پخش بشه و تکون نخوره آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 پرایمر اصل مک باشه خوبه شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 دختر اگه پنکیک داری پس مشکلت چیه همون چربی رو برطرف میکنه دیگه با اینکه پنککم برنزست ولی چه میشه کرد باید لستفاده کنم😁. پنکک رو به همه جای صورتم بزنم بنظرتون؟ آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
ayhangoli عضویت: 1398/08/23 تعداد پست: 271 با اینکه پنککم برنزست ولی چه میشه کرد باید لستفاده کنم😁. پنکک رو به همه جای صورتم بزنم بنظرتون؟&nbs ... اره ولی رو گونه و کنار بینی و بقیه جاها ک چرب تر هست بیشتر بزن
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 پرایمر اصل مک باشه خوبه درسته. ولی فیک فراوون شده تو بازار. الان پرایمری که من دارم فیکه😔به اسم اصلش بهم انداختن آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
zehraghorbani مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1396 اره ولی رو گونه و کنار بینی و بقیه جاها ک چرب تر هست بیشتر بزن مرسی گلم. خیلی به دردم خورد😁😋😘😘😘 آدم یجایی تو زندگیش وایمیسه و برمیگرده به راهی که تا اونجا اومده نگاه میکنه، میبینه چقد میونبر بوده که ندیده
samakhanomi عضویت: 1398/05/31 تعداد پست: 8301 درسته. ولی فیک فراوون شده تو بازار. الان پرایمری که من دارم فیکه😔به اسم اصلش بهم انداختن اخه اصلش گرونه خیلی ی پرایمر ۴۰۰،۵۰۰ تومن پولشه.فعلا چاره ای جز فیکساتور ندارم شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...