2777
2789
عنوان

چقدر احتمال ایدز هست؟؟؟؟؟ یا امام زمان خداااااااااا چرا من

| مشاهده متن کامل بحث + 7028 بازدید | 205 پست
ببین تو دندون پزشکی یا تیغ الوده تو دمای محیط اتاق زنده میمونه؟همین دمای معمولی تو تابستون و زمستون ...

زياد زنده نميمونه عزيزم 

بايد شرايط خيلي اوكي باشه تا خيلي زنده بمونه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره صددرصد ميگيره  ولي ميشه سريع ميزان گلبول سفيدو زياد كرد تا ويروسو نابود كنه قبل از اينكه ز ...

عه چ جالب اینو نمیدونستم😃😃

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خاک خو سر این زنا بشه که مردا رو از راه دروردن اشغالااا دلشون واسه هم جنسای خودشونم نمیسوزه اگه این هرزه ها نخوان که هیچ مردی نمیتونه به خودش اجازه بده این کهرو بکنه .خاک توسرشون واسه بدن خودشون ارزشی ندارن .والا ما پیش شوهرامون میخوابیم گاهی وقتااا خسته میشیم انوقت اینا اصلااااا خستگی حالیشون نی تازه ساعتی هم میدن اخخخخخخخ

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.
همش میگه عاشقتم برگرد و گوه خوردم....ولی حتی گذاشتمش توی لیست مسدودی من حتما جدا میشم بمیرمم برنمیگر ...

ببين بعضيا تنوع طلبن دست خودشون نيس

خيلي از خانوما كنار ميان با اين قضيه 

ولي من به شخصه نميتونم تحمل كنم كسي بجز خودم با شوهرايندم😅رابطه داشته باشه يا حتي صميمي باشه 

ازمایش ک معلوم نمیکنه چون ۶ماهه عروسی کردم 

تازه عروسم ک هستی... 

خدا نگذره چقد بی حیای شوهرت،چطور فهمیدی؟؟؟؟ 

چقد پررو ک میگه اطمینان داشتم وااای حتی تصورشم آدمو داغون میکنه.... 😡

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
خاک خو سر این زنا بشه که مردا رو از راه دروردن اشغالااا دلشون واسه هم جنسای خودشونم نمیسوزه اگه این ...

خستگی رو خوب اومدی... 

😂😂😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍