2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

373 بازدید | 13 پست

ادم حساسی شدم دخترم 40روزه به دنیا اومده همش فک میکنم یه جاییش مشکل داره فک میکنم چشاش لوچه ..گوشاش نمیشنوه بهم توجه نداره افسردگی گرفتم ...دلم گرفته کمکم کنید ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طبیعیه خوب میشی

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....

بعضی بچه ها تا چهارماهگیم همش خوابن و گیجن.اگه سزارین بودی که این حالت بچه طبیعیه.ولی بعد از دو ماه مثلا باید گردن بگیره بتونه بخنده.از شش ماه بتونه رو شکمش بچرخه با دستش وسیله ای بگیره هفت ماهگی بشینه.البته بعضی بچه ها خیلی دیرتر این چیزارو انجام میدن.بعضی بجه ها هم خیلی زودتر

منم ۱۵روز زایمان کردم ازخودم بدم میاد. روز اول مادرشوهره اومده بهم میگه شکم به اون بزرگی بچه به این ریزی اوردی😭😭

خواهرشوهره میگه توکه شکمت هنوز هست 😑

جاریه هم اومده میگه بچه ات سبزه هس😐

خدایا شکرت 😍😍😍😍😍

عزيزم بهش مي گن زشت پنداري 

برا خيلي ها بعد از زايمان اتفاق مي افته. نگران نباش دوره اي داره ٩٠ روزه رفع ميشه؛ اگر مي تونيد با شير بچه رو بشوييد و پشت كمرش رو با روغن گياهي چرب كن؛ بهش علاقمند ميشي 

رابطه جنسي با شوهرتون رو احيا كنيد. 

دختر من ۴ ماهشه چشش هنوز انحراف داره تا ۶ ماه صبر میکنم بعد. اینجوری نکن خیلی حساس شدی 

بچه من نداشت بردم3تافوق تخصص گفتن تا دوسال طبیعیه الان 2سالش شده صبا قتی بیدارمیسع یهوکج میشه چن ثانیه باز درست میشه موندم چندروز دیگ وقت دکترگرفتم