mrym75 مدیر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 388 عنوان دندان قروچه | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست بچه هامن شبادندونامومحکم میسابم بهم خیلی اذیت میشمکدومتون اینجوری بودین؟؟؟درمانش چیه؟؟؟ 1398/09/08 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanaz1372 عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 13564 بایدبرم دندونپزشکی؟؟؟ اره حتما برو آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 شما از گارد فک استفاده میکنی؟ میتونی نگه داری؟ اره ميتونم ولي صبحا حالم بد ميشه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 گاردوازکجابگیرم دندانپزشكي برو كلا بگو ميگه چيكا كني تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
پناه۱ عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 4086 اره ميتونم ولي صبحا حالم بد ميشه چرا صبحا حالت بد میشه عزیزم؟ هزینه اش رو هم میتونم بپرسم؟ خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 چرا صبحا حالت بد میشه عزیزم؟ هزینه اش رو هم میتونم بپرسم؟ عزيزم يه خال بدي بهم دست ميده من خوشم نيومد و معمولا كم اينفاده ميكنمبرا من خيلي دراومد٣سال پيش٥٠٠اما ميگن الان ٣٠٠تومن اينا انجام دادن بعضيا تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
پناه۱ عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 4086 عزيزم يه خال بدي بهم دست ميده من خوشم نيومد و معمولا كم اينفاده ميكنم برا من خيلي دراومد٣سال پيش٥٠٠ ... ممنون که جواب دادی عزیزم. برا امضات دعا کردم خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...