2777
2789
عنوان

مشکل من 😔😔😔

185 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من23سالمه و ۴ساله عروسی کردیم ی دختر ی سالو نیمه هم دارم

بچه ها خانواده همسرم خییلی کار بلدن ینی غذا درست کردنشون بیسته لباس خریدنشو کلا همه کاراشون خییلی کار بلدن از نظر همه چی ولی خب باز من خیییلی بی تجربم هر موقه میخام خونشون غذا درست کنم یا کاری کنم جون ب لب میشم چون نمیتونم مث اونا کار کنم همیشه هم پیش اونا غذاهام خراب میشه یا ی ایرادی پیددا میکنه من اعتماد ب نفسم خییلی پایین اومده اونا روابط اجتماعیشون بالایه و من پایین ۶تا خاهر شوهر دارم یکی از یکی هترمند تر منم تو شهر غریبم با بچه کوچیک نمیتونم برم کلاس اشپزی و هنری چیزی

سعی کردم ازشون یاد بگیرم ولی بازم مث اونا نتونستم غذا اینا بپزم نمیدونم چیکار کنم همش خرابکار میکنم؟ بچه ها ب نظرتون چی کار کنم؟ خییلی پایین اومده اعتماد ب نفسم؟😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی

بخودت اعتماد کن ازپسش برمیای.همینکه میگی کارم خراب میشه باعث میشه استرس بگیری

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میتونم بهت بگم عمیقاااا قلبااااا درکت میکنم

منم ۲۳ سالم... و خانواده همسرم همین مشخصاتی ک گفتی رو دارن

من همش حس میکنم دست و پا چلفتیم :(

یا ایکیوم در حد جلبه....

یا اصلا هیچوقت هیچی نمیدونم :(

بخدا اعتماد ب نفس در حد چی پایینه :(

راه حل پیدا کردی ب منم بگو

بخودت اعتماد کن ازپسش برمیای.همینکه میگی کارم خراب میشه باعث میشه استرس بگیری

همیشه میگم خراب میشه اخرشم میشه😔

عزیزم اگه اینستا داری از پیج های مختلف یاد بگیر

یا برنامه سرآشپز پاپیون نگاه کن

تو نی نی سایت هم تایپک های خیلی خوب هست درمورد سلیقه و خونه داری الان برات لینکشو میذارم

💙کنکوری1400✌🤓

سنشون بیشتر از شماست؟ بعدم غذا به مرور تجربه کسب میکنی بهتر میشه ..و اینکه تو بعضی چیزا اصلا رقابت نکن 😀منم یه دوست خانوادگی داریم یعنی نگم برات..من فقط می مونم این همه غذاهای رنگاوارنگ و خوشمزه رو حالا کی و چطوری تهیه کردنش کنار چطوری گرم کرده همه رو چیده رو میز ؟😳😫

مشاور امور ملکی در کیش..🌴
فقط میتونم بهت بگم عمیقاااا قلبااااا درکت میکنم منم ۲۳ سالم... و خانواده همسرم همین مشخصاتی ک گفتی ...

اونا همه کاراشون درسته تو فامیلم معروفن از هنرمندی و تمیزی

باورت میشه من واسشون مرغ شستم با اینکه خییلی با وسواس شستم باز دیدم مادرشوهرم دوباره شستشون منو اصن قبول ندارن

سنشون بیشتر از شماست؟ بعدم غذا به مرور تجربه کسب میکنی بهتر میشه ..و اینکه تو بعضی چیزا اصلا رقابت ن ...

رقابت نیس عزیزم

اونا انقد کار بلدن ک منو اصن قبول ندارن