2777
2789
عنوان

کیا سریال عطر عشق رو میبینن؟؟؟

295 بازدید | 12 پست

کیا سریال عطر عشق رو میبینن؟؟؟نظرتون درباره این سریال چیه؟؟؟ کدوم شخصیت فیلم رو بیشتر دوس دارید؟

من که عاشق این سریالم. مخصوصا جان و صنم 

چقد بدم میاد ازشون خصوصا صنم

زخاک من اگر گندم برآید،از آن گندم اگر نانی پزی مستی فزاید!                                                                     منم مستی و اصل من می عشق؛بگو از می ب جز مستی چ آید؟

امره و لیلا جذاب ترن 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازفیلمای لوس بازی ک زیاد خاص نی خوشم نمیاد هیچ هیجانی نراره

منم اولیلش دوست داشتم ولی دیگ نمیبینم 

الان فقط سیب ممنوعه میبینم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
فقط موظو رو دوس دارم 😂😂زبرجد از بقیه خوشم نمیاد

موظووو اووف 

با اون دختره ارایش کردن 🤣

خیلی خوشتیپه قد بلند بانمک 😂😂😂مهربون وای قسمتای آخرش یه گوشواره برگ میندازه گوشش 😂😂 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

حالا تا ببینم اونجاهاشو 

ولی حتی طرز نگاه کردنشم دوست دارم