2777
2789
عنوان

ماسک ذغال سیاه

119 بازدید | 12 پست

صورتم مقداری جوش ریز داره،میخوام برم بخرم،اما میترسم مشکلی واسه پوستم پیش بیاد،لطفآ اگه کسی امتحان کرده نتیجشو بگه بهم،ممنون

💖لااله الاالله توکلت علی الله💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه میزنم خیلی پستو شفاف میکنه و همه جوش های سرسیاه بینیمو از بین میبره  ولی از جایی نمیخر ...

چطور درست میکنی؟؟؟

چطور درست میکنی؟؟؟

اکثر داروخونه هاقرص زغال فعال دارن برو یه بستشو بگیر حدودا ۶یا۷ تومنه و میشه کلی ازش استفاده کرد بعدم برو ژلاتین بگیر‌از مغازه هایی که وسایل قنادی دارن زغالو بکوب که ریز ریز بشه و پودر بشه معمولا دوتا دونه قرص بسه بعدم یه قاشق تا یه قاشق و نیم ژلاتین پودر شده بریزبعدم یکم آب داغ بریز خیلی داخلش آب نریز چون غلیظ نمیشه اونجوری باید غلیظ باشه بعدم سریع بزن به پوستتو نه خیلی نازک بزن نه خیلی زخیم اگه زخیم بزنی دیر خشک میشه سریع هم بزن به پوستت چون اگه سریع نزنی بخواطر ژلاتینی که داخلشه میبنده و خراب میشه من این میزان موادی که گفتم هم برای مامانم میزنم و هم برای خودم تازه اضافم میاد

اکثر داروخونه هاقرص زغال فعال دارن برو یه بستشو بگیر حدودا ۶یا۷ تومنه و میشه کلی ازش استفاده کرد بعد ...

گلم ببخشید که هی مزاحمت میشم،واسه جوش و آکنه بینی خوبه؟؟بعدش هر چند وقت یه بار برنن؟؟؟صگضرری نداره ژلاتین؟

گلم ببخشید که هی مزاحمت میشم،واسه جوش و آکنه بینی خوبه؟؟بعدش هر چند وقت یه بار برنن؟؟؟صگضرری نداره ژ ...

نه ژلاتین اصلا ضرر نداره واسه جوش سرسیاه خیلی خوبه ولی آکنه رو نمیدونم هر دوهفته یا یک ماه یه بار