2777
2789
عنوان

بارداری عجیب!

198 بازدید | 15 پست

بارداری که جواب آزمایش خون مثبت میشه اما حتیرساک هم دیده نمیشه و بعدشم بتا پایین میاد اسمش چیه؟!دکترم گفت این بارداری به درد نمیخوره و حتی دارو هم بهم نداد.الانم افتادم به خونریزی در حدومعمول البته و هیچیم دفع نشده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم بارداری شیمیاییه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

میگن بارداری شیمیایی...که خیلی پیش میاد...اکثر زنان متوجهش نمیشن...و ازش فقط به یه پریودی سنگین یاد میکنن ...

منم داشتم...اصولا 90 درصد موارد دیگه پیش نمیاد...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
میگن بارداری شیمیایی...که خیلی پیش میاد...اکثر زنان متوجهش نمیشن...و ازش فقط به یه پریودی سنگین یاد ...

عزیزم واقعا خورد تو ذوقم البته راضیم به رضای خدا!یعنی هیچی دفع نمیشه؟فقط خونریزیه؟

عزیزم واقعا خورد تو ذوقم البته راضیم به رضای خدا!یعنی هیچی دفع نمیشه؟فقط خونریزیه؟

نه..فقط دیواره که زیاد کلفت شده...میریزه...یکم خونریزیت سنگینه...و سعی کن مفنامیک اسید نخوری...استامینوفن بخور اگه درد داری...بزار خون خارج بشه و رحمت برگرده به حالت اول...کاریش نمیشه کرد...غصه نخور...طبیعیه...هر زنی که جلوگیری درستی نداشته باشه...زیاد دچارش میشه ولی اصلا متوجهشم نمیشه...فقط خونریزیش زیاد میشه...تو ذوق که...خیلی زیاد...درکت میکنم...ان شاالله که خیره...و خیلی زود برای هر دومون جبران کنه...خدا...😊😊😊

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

نه عزیزم دقیقا مثل پریود اتفاق میافته اصلا چیزی تشکیل نشده که حالا بخواد دفع بشه منم ماه پیش دقیقا همین اتفاق برام افتاد بتا بالا و بی بی مثبت اما پریود شدم

چه میشه کرد باید بسپاریم به دست خدا

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
دقیقا درسته...ساک بدون جنین...پوچ...و ندیدن حتی ساک میشه شیمیایی...

خودم تجربشوداشتم تجربه ی پوچو خداب هیچکس نشون نده

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙