2777
2789
عنوان

شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 26 پست
😕چون داداشای خودم با دایم با عموم و بچه های نوه عموم کلن مَردای فامیلو دیدم واس همین میگم امر عادیه ...

ببخشید ولی غلط میکنه مردی ک تفکرش این باشه

مگه ما حمالشونیم؟؟

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

هی میگم خوبه چند روز برم خونه بابام تا حساب کار دستش بیاد اما هی میگم تازه بابام اینا ناراحت میشن دوست ندارم ناراحتی پدرومادرما بیبینم الان صبح تا حالا باهاش قهرم حرف نزدم الان رفته بیرون بذا  بیاد به قهرم ادامه بدم ببینم جواب میده

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم والله مال اونا انگار طلاست....تابستون تو پارک دوست دوستامون...خانوم کلا نشسته و قلیون بدست ش ...

نه عزيزم از اول زندگي بايد يه حد و حدود و قوانيني تعيين كرد واسه زندگي نه بعد دوتا بچه

اول زندگي تعيين كنيد ب هيچ عنوان تو رخت خراب و توخونه وقتي هردو هستيد گوشي دست نگيريد

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
نه عزيزم از اول زندگي بايد يه حد و حدود و قوانيني تعيين كرد واسه زندگي نه بعد دوتا بچه اول زندگي تع ...

ما گوشی دست نمیگیریم....بیکار نشسته بچه رو نمیگیره....حرف تو کلش نمیره ولی وقتی قاط بزنم دیگ اونموقع چ فایده داره آخه اینجوری

کسی ک مادر نداره چکار کنه....😭😭😭 من بعضی شب ها از شدت خستگی خوابم نمیمیره

الهی بمیرم 

عزیز منم که مادر دارم انقدر دورم که هیچی

تنهایی بچه بزرگ کردم 

مریض میشدم کمک لازم داشتم و ... هیچکی نبود 

عزیز اینم یه مدتیه گل پسر که بره مهد خانم کوچولو هم بزرگتر بشه خیلی راحت تر میشی عزیز 

و گفت هرگز جز مردم نادان کسی از رحمت خدا ناامید نیست
ما گوشی دست نمیگیریم....بیکار نشسته بچه رو نمیگیره....حرف تو کلش نمیره ولی وقتی قاط بزنم دیگ اونموقع ...

😔😔

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه داد بزن سرش ک پاشو بگیرش من کار دارم

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

وقتی دستت بنده بگو بچه رو آروم کن من فلان کارو میکنم 

یا برو سراغ بچه ، به همسرت بگو برو سراغ سیب زمینی ها نسوزه تا من نی نی رو آروم کنم 

دستوری بگو ولی با لحن آروم  

در مسیر مینیمالیسم

وقتی دستت بنده بگو بچه رو آروم کن من فلان کارو میکنم  یا برو سراغ بچه ، به همسرت بگو برو سراغ ...

اگه نرفت تو هم نرو تا بچه آروم بشه 

بیخیال باش دوبار غذای سوخته بخوره بلند میشه 

در مسیر مینیمالیسم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز