مامانیووو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 عنوان مامانا کمککک 60 بازدید | 7 پست پسرم درست یک هفته ست مریضه تب داشت سه روز اما سرفه های شدیدش ادامه داره خیلی نگران ناراحتم 😥😥😥 خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️ 1398/09/08 | 13:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانیووو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 کسی تجریه مشابهه داشته دوستان.. خودمم مریضم واقعا حالم خرابه میگن انفولانزای عراقیه که همه گیر شده خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
mمm عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 16 سلام ..بچه دختر دایبم بود کلا بی حال غذا نمیخورد فقط دراز کشیده بود دخترش ۶سالشه ..یاز ده روز طول کشید تا خوب شد..
مامانیووو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 سلام ..بچه دختر دایبم بود کلا بی حال غذا نمیخورد فقط دراز کشیده بود دخترش ۶سالشه .. یاز ده روز طول ... پسرمنم از اشتها افتاده کامل خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
mمm عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 16 پسرمنم از اشتها افتاده کامل نگران نباش..فقط بهش فشار نیار بزار استراحت کنه انشالا زود خوب میشه
مامانیووو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 788 نگران نباش..فقط بهش فشار نیار بزار استراحت کنه انشالا زود خوب میشه ممنونم عزیزم که جواب دادی🌹🌹اینهمه مادر تو این سایت هست هیچکی حاضر نمیشه یک راهنمایی کنه خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
mمm عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 16 ممنونم عزیزم که جواب دادی🌹🌹اینهمه مادر تو این سایت هست هیچکی حاضر نمیشه یک راهنمایی کنه خاهش عزیزم..درکت میکنم منم دختر کوچیک دارم ..بچه مریض بشه دنیا رو سر ادم خراب میشه..
تارا۵۰ عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 92 عزیزم ویروسیه و الان از نوع جدیدشه یه کم طولانی تر بهبود پیدا میکنه فقط حواطت باشه غفونی نشه و دکتر ببر حتما میعات زیاد بهش بده ...لسل و لیمو ...جای کم رنگ با اویشن اگه سرفه هاش خشکه براش بخور بزار ایشاا...خوب بشه بهترین قسمت هر چیزی رو ببین. وقتی قسمت خوب ماجرا رو نمیبینی ...یعنی فقط داری نیمه تاریک وجودی خودتو میبینی .. دوباره نگاه کن