فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 عنوان وای بیایید 153 بازدید | 15 پست جوش شیرین زدم کمی ب جای نمک تو غذا اشکال داره؟ البته خیلی کمممم ب شوهرم گفتم نمک رو بده اونم اونو داد گفت دیروز تو مواد جوجه هم زده حالا اصلا خوردنیه؟ مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 1398/09/08 | 12:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 اره توکیکاهم هس🙄 تو نون ها هم هس به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
نیلا۸۵ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 324 خوردنش مشکل نداره تو نون لواش میریزن ولی ممکنه طعم غذا رو خراب کنه البته ممکنه
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 اره توکیکاهم هس🙄 تو نون ها هم هس ااا مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 خوردنش مشکل نداره تو نون لواش میریزن ولی ممکنه طعم غذا رو خراب کنه البته ممکنه خیلی کم شد از رو ش برداشتم بازم مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 ااا اره مشکلی نیسولی دیگه نریز🙄 به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 من شدیا به جوش شیرین حساسیت دارم معدم سوراخ میشه اخی مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
khanomdoctorayande عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 9496 ااا تونون وایی هم میزنن بعضی جاهایکم اشکال ندلره توکیک وبیسکویتت واینام هس
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 اره مشکلی نیس ولی دیگه نریز🙄 چشم مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 تونون وایی هم میزنن بعضی جاهایکم اشکال ندلره توکیک وبیسکویتت واینام هس مررسی مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️
فاطمه۱۳۹۳ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 9094 تونون وایی هم میزنن بعضی جاهایکم اشکال ندلره توکیک وبیسکویتت واینام هس نصف قاشق چای خوری هم نبود مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️