مهساش مدیر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6157 عنوان کنسرت | مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست خانوما کیا رفتن کنسرت 1398/09/08 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7339 الهی ....😭😭😭😭😭😭 ایشالاقسمت توعجیجم😉😊😘 نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7339 کدوم شهر تبریز عزیزم نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6157 من خیلی دوست دارم دوباره برم ولی دیگه حاملگی وبعدشم با بچه سخته😔
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 ایشالاقسمت توعجیجم😉😊😘 رهام می خوام😁😁😁 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7339 رهام می خوام😁😁😁 خخخخخ😍😄باش واس تو نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 خخخخخ😍😄باش واس تو مرسی🤤🤤🤤 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞