مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6134 عنوان کنسرت 118 بازدید | 21 پست خانوما کیا رفتن کنسرت 1398/09/08 | 12:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناز_بانوی_شرقی عضویت: 1398/08/01 تعداد پست: 681 چطور😄 میم مثل «مُصطَفآ😻💞»…[جز __طُ __یاری نگرفتیم و نخواهیم گرفت؛ بر همان عهد که بودیم بر آنیم هنوز]💜😘😍💞💏💚💛💜💓💔💕💖💟💞💝💘💗
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 منننننالکی😓😓دلم می خوادبرم😕 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7341 من کنسرت ماکانو مسیح وارش ای پی بهنام بانی نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 من کنسرت ماکانو مسیح وارش ای پی بهنام بانی ماکاااان😍چطوربود؟ میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6134 من کنسرت ماکانو مسیح وارش ای پی بهنام بانی ماکان کجا بود قیمت بلیتش چند بود؟
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 98644 دوشنبه میرم کنسرت پرواز همای 💝 🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7341 ماکاااان😍 چطوربود؟ عااالیییییی😍😍خیلی خاکیوصمیمین امیرورهام اصلاخودشونونمیگیرن صداشونم میکنی میگن جانم اینقدرررجیغ کشیده بودم صدام گرفته بود خیلی خوش گذشت نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6134 من خب واسه چی میخوام ببینم کی رفتین وقیمت بیلت ها چند بود
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 عااالیییییی😍😍خیلی خاکیوصمیمین امیرورهام اصلاخودشونونمیگیرن صداشونم میکنی میگن جانم اینقدرررجیغ کشی ... الهی ....😭😭😭😭😭😭 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6134 عااالیییییی😍😍خیلی خاکیوصمیمین امیرورهام اصلاخودشونونمیگیرن صداشونم میکنی میگن جانم اینقدرررجیغ کشی ... منم رفتم کنسرت ماکان خیلی قشنگ بود مخصوصا حرکتای امیر
atanaz22 عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 7341 ماکان کجا بود قیمت بلیتش چند بود؟ تبریز نفری۱۲۰ نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩💻
مهساش مدیر استارتر عضویت: 1398/06/23 تعداد پست: 6134 عااالیییییی😍😍خیلی خاکیوصمیمین امیرورهام اصلاخودشونونمیگیرن صداشونم میکنی میگن جانم اینقدرررجیغ کشی ... کدوم شهر