2777
2789
عنوان

ما هم داستانی داریم

202 بازدید | 7 پست

به لحاظ فیزیکی در خاورمیانه زندگی می‌کنیم، به لحاظ ذهنی در امریکا. درگیر تامین نیازهای اولیه‌ایم، آن‌وقت ذهن و ذوق‌مان -حسب طبیعت انسانی- استانداردهای هالیوودی امریکا را می‌طلبد. طبیعتا هر از گاهی که یادمان می‌افتد کجاییم و چه‌ایم، به سختی رنج می‌کشیم.

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠

از لحاظ مکانی در کشورهایی چون 

لیبی سودان افغانستان و کره شمالی امرار معاش میکنیم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊 
از لحاظ مکانی در کشورهایی چون  لیبی سودان افغانستان و کره شمالی امرار معاش میکنیم

😂😂😂😂

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازنظره منابعو.ثروتی که داریم ازامریکاهم بالاتریم ولی کیفیت درحدونزوئلا

حداقل اونا یسری آزادیهایی دارن ما همونم نداریم 😔

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
حداقل اونا یسری آزادیهایی دارن ما همونم نداریم 😔

آره دقیقا اصلا توهمه کشورها اعتراضوشورش میشه ولی کاری به اینترنتو.اذیت کردن مردم.ندارن

خدا وکیلی صدتومن میدم دیگه کاربریمو نترکونین😑