2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

145 بازدید | 20 پست

سلام‌دوستان پسرم دوهفته بعد ۲ سالش تموم میشه من الان ی هفته است دارم سعی میکنم از پوشک بگیرمش ولی باز کارشو تو شلوارش میکنه.فقط بعضی اوقات میگه ولی خیلی کم پیش میاد.جایی رفتنی یا مهمون اومدنی پوشک میکنم ولی زود ب زود دستشویی میبرم.ب نظرتون این ک بعد از ی هفته نمیگه عادیه یا هنوز آمادگیشو نداره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ب کارم ادامه بدم.آخه شوهرم میگه هنوز زوده ک میخوای از پوشک بگیریش

اره فقط اگه خرابکاریم کرد کاریش نداشته باش خیلی با حوصله ادامه بده یاد میگیره 

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...

من از دو سالگی شروع کردم کمکم بهش اموزش دادن 

یه ماه طول کشید کامل گفت اول ادرارشو تو دسشویی میکرد ولی جیش دو شو نه کم کم اونم یاد گرفت براش جایزه یا برچسب میزاشتم تو دستشویی ذوق اونها میرفت جیش میکرد 

خلاصه دوسالو یه ماهش که تموم شد جیششم کامل گفت 

دیگه بیرونم پوشکش نکردم تند تند ازش میپرسیدم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

الان دیگه بیرون یا جایی مهمونی میریم پوشکش میکنم ولی وقتی دسشویی داره میگه مامان پوشکو دربیار برم جیش کنم😁

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...
من از دو سالگی شروع کردم کمکم بهش اموزش دادن  یه ماه طول کشید کامل گفت اول ادرارشو تو دسشویی م ...

اولش ک تو شلوارش جیش میکرد عکس العملش چی بود؟ چون پسر من وقتی شلوارشو خیس میکنه فقط میاد جلو روم وایمیسته بعضی اوقات حتی اینکارم نمیکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کلا پسر ها بیشتر اذیت میکنن البته صبر میکردی تابستون بهتر و راحت تر بود درضمن چون بیرون پوشک میکنی ...

آخه جالب اینه ک بیرون وقتی پوشک پاشه حتی دوساعت و نیم هم خودشو نگه میدارم تا برسه خونه ولی خونه ک پوشک نداره این کارو نمیکنه

من پسرم ۲ سال و ۲ هفته اش بود گرفتمش قبل از اون ۲ بار دیگه اقدام کردم مثلا تو ۱۹ ماهگی روز اول خوب بود بعد همکاری نمیکرد این دفعه یک ماهی هست گرفتمش

چون هنوز خوب حرف نمیزنه اول تو طول روز گرفتمش بعد میگفت ایی یعنی جیش دارم کم کم شبم گرفتمش 

بیرونم میرم پوشکش میکنم ولی جیشش میگه میبرم دستشویی نمیذارم تو مای بی بی کارش بکنه دیروز گریه میکرد بیرون بودم میگفت بریم دستشویی

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
آخه جالب اینه ک بیرون وقتی پوشک پاشه حتی دوساعت و نیم هم خودشو نگه میدارم تا برسه خونه ولی خونه ک پو ...

خوب پس بچه خوبیه

توی خونه خصوصا اگه جیش میکنه ممکن هست سردش میشه چون اونجاشون یخ کنه یا خنک بشه هم جیش میکنن

امتحان کن غیر شورت یه شلوارک کوتاه هم زیر شلوار پاش کن ببیبن بهتر میشه