2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم قاصدک ۷۵۰ من درخواست دوستی دادم میشه قبول کنین.بابت اون سوسک کش نابود که نوشته بودین.. این ساس ها امان ماروبریدن ..کمک میخاستم ازتون سوال دارم .دعاتون میکنم واقعا حل شه مشکلمون

خانم قاصدک ۷۵۰ من درخواست دوستی دادم میشه قبول کنین.بابت اون سوسک کش نابود که نوشته بودین.. این ساس ...

عزیزم درخواستتوقبول کردم.ببین از اون پودر کنارهمه ی دیوارهابریز حتی آشپزخونه اگه مبل داری زیرمبل ها هم بریز .واقعا ساس فاجعه ست شبا از دستشون گریه میکردم نمیتونستم بخوابم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

خانم قاصدک ۷۵۰ من درخواست دوستی دادم میشه قبول کنین.بابت اون سوسک کش نابود که نوشته بودین.. این ساس ها امان ماروبریدن ..کمک میخاستم ازتون سوال دارم .دعاتون میکنم واقعا حل شه مشکلمون

عذرمیخوام متوجه نشدم پیامتونو. نی نی سایتو خیلی بلدنیستم.من مشهدم رفتم مرکزشهر که کلی سم فروشیه.هیچکس نابود نداشت(تقریبا۲۰تامغازه).فقط یه نفر نابودگر داشت که اونم پودر بود.درنهایت یه پودر مخصوص ساس بایه پودر سوسک کش به اسم آنی گرفتم گفت مخلوط کن باهم همه جابریز .هردوهفته هم که داریم سم ترکیبی رو که دادن میزنیم‌.سم گیاهی سدروس فک کنم بود اونم برالباساو.. گرفتم.اخه مامانم دیگ داره گریه میکنه میگه نمیتونم دیگه بشورم.

نابودگرم خوبه؟بعد یه نفرگفت شاید نابود براشماخوب نباشه ، براایشون خوب بوده..😔😔میگه نژاداشون فرق میکنه.یه خونه میبینی یه سم جواب داده یه خونه سم دیگ.راست میگه؟؟؟ ببخشید پیامم طولانی شد.خیلی خیلی اذیت شدیم تاالان.سه بارسم پاشی کردیم هنوز ادامه داره😭😭😭😭😭

اسپری گیاهیه سبز اسا بود.

توهمین سایت گفتن.خاک دیاتومه هم گفتن.ولی اونقدر این دوتاروتبلیغ کردن ک ادم نمیدونه تبلیغه یاراسته؟پیام شماواقعامشخص بود تبلیغات نیست.

ان شا...که خودتون وخونوادتون صحیح وسلامت باشین‌.وقتی خوندم حدس زدم پودر بوده خوشحال شدم گفتم پودر حتما جواب میده اصلا به ذهنم نرسیده بود

اسپری گیاهیه سبز اسا بود. توهمین سایت گفتن.خاک دیاتومه هم گفتن.ولی اونقدر این دوتاروتبلیغ کردن ک اد ...

عزیزم این اسپری که میگی من نمیشناسم اونکه مااستفاده کردیم پودرحشره کش نابود بود داروخانه ها هم شایدداشته باشن

مرسی لطف کردین واقعا.. من نمیدونم کدوم شهرین ماکه مشهدیم حالا نابود نداشتن گفتن قم وتهران.حالا هم نابودگر رو که داشتن میگیرم هم ازداروخونه هام میپرسم.

ان شا ... به سلامتی نی نی دار بشین

مرسی لطف کردین واقعا.. من نمیدونم کدوم شهرین ماکه مشهدیم حالا نابود نداشتن گفتن قم وتهران.حالا هم نا ...

مرسی گلم.من خرم آبادم.اگه گیرت نیومد بکش بکش هم خیلی عالیه