bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 عنوان ای یو دی خوب و بد دار؟؟؟؟؟ 199 بازدید | 26 پست رفتم بهداشت واسه پسرم واکسنشو انجام بدن گفت روشتون چیه گفتم میخوام دستگا بزارم میخواستم برم بیمارستان خصوصی پیش دکتر خودم گفت من میزارم اگه افتاد خواستی خوبشو بزار بنظرتون اینایی ک بهداشت مبزار واقعا خوبه؟ادم مبترسه خانومه میگفت خوبش امریکایی ک اونم همینکارو مبکنه فقط گرونه و تو این شرایط تحریم اصلا گیر نمیاد اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری) 1398/09/08 | 04:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 پدرم درومد تا عادت کنم همش خونریزی الان سه ماه گذشته ولی میترسم اعتماد کنم اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 همه خوابیدن؟؟؟؟؟ اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 پدرم درومد تا عادت کنم همش خونریزی الان سه ماه گذشته ولی میترسم اعتماد کنم منم میخوام برم بهداشت بزارم تجربه اولمه نمیدونم چی به چیه و چطوریه و درد داره یانه و... یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
نازلیییییییییییییییی عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 4247 منم دستگاه گذاشتم ولی از بس دیگه از بچه خسته شدم و میونه خوبی هم با شوهرم ندارم از کاندوم هم استفاده میکنم برای محض احتیاط
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 منم میخوام برم بهداشت بزارم تجربه اولمه نمیدونم چی به چیه و چطوریه و درد داره یانه و... اولش چون همه خون از رحمت خالی میشه کمر د دل درد بدی دار ولی با مفنامیک اسید و مسکن قابل تحمله اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 اورش چون همه خون از رحمت خالی میشه کمر د دل درد بدی دار ولی با مفنامبک اسید و ممیکن قابل تحمله چندوقت😢😢 من از کمردرد متنفرم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 منم دستگاه گذاشتم ولی از بس دیگه از بچه خسته شدم و میونه خوبی هم با شوهرم ندارم از کاندوم هم استفاده ... سونوگرافی ام رفتی بببنی جاش درسته اخه من نرفتم اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 چندوقت😢😢 من از کمردرد متنفرم همون اولش ک میای خونه تا نیم ساعت مثل معاینست گلم درد خاصی ندار اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 منم تو مرکز بهداشت گذاشتم.ولی مردم .. کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
bbitaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 4322 منم تو مرکز بهداشت گذاشتم.ولی مردم .. همش یترسی تو دلمه ک نکنه درست عمل نکنه یا مثلا از جاش در بر😓😓😓 اگر بی حجابی تمدن است پس حیوانها در اوج تمدن هستند چرا که از همه عریانترند (شهید مطهری)
mersedehsh عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 60 همش یترسی تو دلمه ک نکنه درست عمل نکنه یا مثلا از جاش در بر😓😓😓 منم همش می ترسیدم ک بیوفته ولی الان دیگه خیالم راحته.ولی اینو بگم ۴ماه اول خیلللی درد داشتم.الان ۱سال و چند ماه ک گذاشتم. کاربر قدیمی ااااام🌹😊👋👋👋👋
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 من از سال 94 دارم خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر خیلی راضی ام کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
اقلیماا عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 1973 من از سال 94 دارم خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر خیلی راضی ام کجا گذاشتی بهداشت یا دکتر؟کجاییه دستگاهت؟ امریکایی؟
بانوي_اميدوار٧٦ عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 همون اولش ک میای خونه تا نیم ساعت مثل معاینست گلم درد خاصی ندار مرسی عزیزم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام