2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست
حرفہ ای نہ  اما دستم تندہ تو تایپ اونجور کہ بہ روش انگشتی بخوام بدون نگاہ کردن بزنم نہ ...

اگهی بزن تو دیوار سفارش تایپ قبول کن درامدشم بد نیس

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بستہ بندی کنم بفرستم برای شما ؟ میشہ یکم توضیح بدی بھم 

نه عزیزم منظورم اگه بخوای مستقیم از پسته دار پسته بخری میتونم راهنماییت کنم کمکت کنم

بعد خودت اماده کنی برای فروش حتی شاید بتونی یه مشتری پیدا کنی یکجا از ت بخره قرار نباشه خودت همش بری بیرون  

سفارش اماده کنی خودش بیاد ببره

نه عزیزم منظورم اگه بخوای مستقیم از پسته دار پسته بخری میتونم راهنماییت کنم کمکت کنم بعد خ ...

عزیزم شما کجایی پسته خام چنده اونجا ک بخایم بخریم برا این کاری ک میگی 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

شما کدوم شهری

من قمم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.