2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سعد کوفی داروخونه داره ؟؟؟

عطاری اینواستادمادرم گفت بهترین دکترطب سنتیه..بعدش گفت تمبرهندی بخر بزار تواب بمونه بدابشو بخور .ولی سعدکوفیمیگفت خوبش میکنه بعدازمدفوع بزن ب محل 

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
بیرون زدگی رو از بین میبره گلم ؟؟

اکه بیرون زدگی زیاد نباشه یبوست ک خوب بشه بیرون زدگیه جمع میشه

این پودرم یبوستو از بین میبره🙃

واسه بیرون زدگی پماد ام جی استفاده کنین

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
هر شب شربت انجیر بخور، واسه یبوست عالیه، منم تازه کشفش کردم، اگه دو سال پیش پیشگیری میکردم، همورویید ...

عزیزم شربت انجیر داروخونه بگیریم؟ گرون نیس؟

💝 میشودبامحبت و شجاعت دروازه های زندگی برویت باز💝😍دعاهای معجزه😍لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم اللهم  ایاک نعبد و ایاک نستعین💝
بازم عود میکنه عمل فایده نداره.....دیدم یکی عمل کرد بعد چندسال بازم عود کرد عمل کرد

حتما عملش لیزر بوده

شایدم کار دکترش خوب نبودهً

شاید. مراقبتای بعد عملو. انجام نداده😊

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
هر شب شربت انجیر بخور، واسه یبوست عالیه، منم تازه کشفش کردم، اگه دو سال پیش پیشگیری میکردم، همورویید ...

كجا دارن عزيزم

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
وای منم از عمل میترسم😭

اصلا اشتباه من نکن من چند بار سر خود دارو خوردم خوب میشد باز خونریزی میشد البته مال من شقاق بود باید بدونی شقاق یا هموروئید.سریع برو دکتر الان 5 ماه تحت نظر پزشکم میگه حتی یک روزم نباید بدون دارو باشی تا پایان دوره درمان