2777
2789
عنوان

جاااری

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 65 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین استارتر اینحا 90 درصد دنبال بدتر کردندقضایان ...

دوست دارن تو فضای مجازی لات بازی دربیارن و بگن ولشون کن...به درک ....

اما مصلحت خودتون در نظر بگیر

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
بهونه خوبیه برای آشتی دادن دوبرادر.اگه پسرت میتونه خودش تلفنی عموو دعوت کنع.دنیا دوروزه ثواب کن پادا ...

نه پسرم نمیتونه ،خودمم دوس دارم اشتی کنن

خدایا ممنونتم
چرا شما از رو نمیری؟وااااا نمیاد دیگه زور ک نیس

گلم من فقط بخاطر مادرشوهرم دوس داشتم دوتا برادر اشتی کنن ،اما حالا که نظر همه نه بود دعوت نمیکنم

خدایا ممنونتم

استارتر من یه جاری دارم سالی یک یا دو بار می ریم خونشون اما اون هم با هزار ادا و اطوار ایشون ..

اما من و شوهرم خودمون به نفهمیدن می زنیم ...برای اینکه کدورت بین دوبرادر پیش نیاد 

به روشون نمی زنیم...

یعنی فکرکن اگه به رفتار جاریم باشه همون سالی یک بار هم نباید بریم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
الان همه میان می گن غلط کرده تو هم دعوتشون نکن اما ببین نظر شوهرت چیه..دو تا برادرن...سوء تفاهم ...

والا نظر خودمم اینه دعوت نکنم ،اما دلم برا مادرشوهرم میسوزه غصه میخوره که دوتا بچش قهرن 

خدایا ممنونتم
والا نظر خودمم اینه دعوت نکنم ،اما دلم برا مادرشوهرم میسوزه غصه میخوره که دوتا بچش قهرن 

بهترین کار می کنی

من هم تمام گذشت هام یا بخاطر مادرم یا مادرشورهرم

گلم من فقط بخاطر مادرشوهرم دوس داشتم دوتا برادر اشتی کنن ،اما حالا که نظر همه نه بود دعوت نمیکنم

😶😶😶