ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
برای بارداری بعدیتون سوال نکردین که ازمایش لازمه یا نه؟
دکترم گفت یکی دوتا ازمایش کوچیک لازمه که منو و همسرم باید بدیم...البته هر وقت خواستیم اقدام کنیم میریم برای ازمایش....بهم گفت برج ده مجازی واسه اقدام به بارداری
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹
سلام مامان کارن خوب هستی😍😍 میگم من فقط ازمایش انعقادی دادم ک ناخاسته باردار شدم دیگ به سپتوم و ...
سلام عزيزم الهي شكر كه باردار هستي
گلم سرويكست خوبه ولي حتما هفته ١٥باز چكش كن اگه احيانا خدايي نكرده به طور فاحش پايين اومده بود مثلا شده بود٣٠اره سركلاژ ميخواد ولي بعيد ميدونم بياد پايين احتمالا بمونه همون ٣٤الي٣٣كه اگه اينطور بود عالي ميشه
شما چند ماه بعد سقط...دوباره اقدام به بارداری کردی؟؟؟
۴ ماه ولی باردار نشدم کلی دکتر و.. رفتم گفتن مشکلی نداری بعد فهمیدم که شوهرم واریکوسل داره و عمل کرد ماه بعد باردارشدم حدودا دوسال و خورده ای از سقطم گذشت باردار شدم
من اقدام نکردم ولی جلوگیری هم نداشتم،۶ماه بعدش باردار شدم
من خیلی کم عفونت سبز دارم..هر کاری هم میکنم رفع نمیشه که نمیشه..البته خیلی کمه.....حدود دو ساله که درگیرشم...میترسم باردار بشم و این بار این عفونت لعنتی مشکلی بوجود بیاره.....دیگه خسته شدم از دکتر و دارو 😔
خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹