2777
2789

به دکتر گفتم ازمایش بنویسین ببینم علتش چی بوده 

گفت باید ازمایش ژنتیک بنویسم اونم ۳ یا ۴ ملیون هذینش میشه معمولا اگه بارداری دوم و سوم هم این طوری شه بعد مینویسیم ازمایش هارو

منم همینطور بود شرایطم..دو ماه پیش سقط کردم

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش سقط نمیکروی چون میگن اینا که قلبشون تشکیل نمیشه بعدا تشکیل میشه و جزعه باهوش ترین افراد هستن و دکترا عمدا خیانت میکنن بعضیاشون من شنیدم از یه طب سنیت میگفت اگه قلبش تشکیل نشه خودش سقط میشه

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

من اولی همینجور شد،۸هفته سقطش کردم

۶ماه بعدش باردار شدم سالم بدنیا اومد الان نزدیک ۵سالشه،دومی هم ۳و نیم سالشه

نگران نباش

منم خیلی این فکرارو میکردم 

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

اصلا دلیل ژنتیکی نداره

بیخود پولاتونو خرج نکنین

معمولا یبار طبیعیه

منم اولی بدون قلب بود

دومی تو دوماه ایست کرد قلبش

سومیم خداروشکر سالمه😍😍😍

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

من بارداری اولم اینطور بود سقط کردم دو ماه بعد باردار شدم ولی چون مشکل دهانه رحم داشتم پسرم 25 هفته اومد و پرکشید و سومی هم دخترم الان کنارم خابیده نران نباش تکرار نمیشه

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
به دکتر گفتم ازمایش بنویسین ببینم علتش چی بوده  گفت باید ازمایش ژنتیک بنویسم اونم ۳ یا ۴ ملیون ...

از ژنتيك نده اگه تهراني برو پيش دكتر عارفي يا رزاقي متخصص سقط هستن ازمايشات بعد سقط و بده

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من سقط کردم به همین دلیل دوتابارداری بعدمم گفتن قلب ن داره ولی صبر کردم تا ۹ هفته تشکیل شدن دوتا بچه ...

منم صبر کردم ولی فایده نداشت بدن خودش دفع کرد و سقط شد

من اولی همینجور شد،۸هفته سقطش کردم ۶ماه بعدش باردار شدم سالم بدنیا اومد الان نزدیک ۵سالشه،دومی هم ۳ ...

شما چند ماه بعد سقط...دوباره اقدام به بارداری کردی؟؟؟

خدایا شکرت به خاطر نعمت فرشته کوچولویی که تو دلم گذاشتی💖💜💟 خداجونم تو رو به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمین 🌹🌹