2777
2789
عنوان

بعضیا خیلی خر شانسن تو بارداری

385 بازدید | 57 پست

دختره اومده بود سونو گفت ۶ ماهمه تازه فهمیدم . سه ماه پربود میشدم . دوماه نشدم شک کردم به شوهرم گفتم یه چی لگد میرنه اومدم دکتر گفت ۶ ماهته . شانسو میبینید . اونوقت ما از اون لحظه لقاح که اسپرم میپره تو تخمک حس میکنم و استرس داریم تااااا تهش . 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخ. جاریه خالم، با 40و3 سال سن درحالی ک دختر 20وچندسالش بارداربود، حالش بد شد بردن دکتر گفت 5ماهه بارداره. انقد ذوووق کردن زن و شوهر. پسردار شدن 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من دو روز قبل لقاح ویارام شروعه😁

تو دیگه واویلااییی قبلشم میفهمی این دوتا سمت هم جذب شدن میخوان کار دستت بدن 

خخخخ. جاریه خالم، با 40و3 سال سن درحالی ک دختر 20وچندسالش بارداربود، حالش بد شد بردن دکتر گفت 5ماهه ...

وووی بیچاره دخترش. ننشم به دادش نمیرسه 

چطور حامله بوده پریودهم میشده

نوعی خونریزیه که درصورت خوب کار نکردن هیپوفیز رخ میده و دقیقا سر تایم پریودی مال بعضیا تا نه ماه اینطوریه 

این موارد نادره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

رفته بودم واس زایمان.. دختره ۷ ماه حامله بود نمیدونست. با گریه اومده بود. ۱۵ سالش بود.. اومد معاینه کردن گفتن باید بری زایمان بچت داره میافته. همون شب سزارینش کردن. 

گفتن چرا گریه میکنی مامانش میگفت ۷ ماهه طلاق گرفته.. انقد بچه بود. داشت معاینش میکرد مامانشو صدا میزد مثل بچه ها.. بیچاره اون بچه ای که دنیا میاددد تو این وضعیت

🔕  لایییکک نکنیییییییییین  🔕