2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنییییید

227 بازدید | 20 پست

واقعا خسته شدم ازاین موهای وز، خشک، بد حالت و پر نمیدونم چکار کنم از بس جنس موهام بده 

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینجوری ام ماسک مو فولیکا بعد حمام خیلی خوب بود قبلا میزدم، الآن دوبرابر شده قیمتش، روغن زیتونم استفاده می کردم خیلی خوب بود، 

همه تلاشم را می کنم بهتر از دیروز خودم باشم  

قبل از حمام به نسبت مساوی شامپو و آبلیمو قاطی کن بزار 1ساعت توی یخچال بعد استفاده کن.مناسب و عالی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من چی بگم وز خشک بدحالت و کم پشت

کاش موهای من با این جنسش حداقل کم پشت بود از بس پره خیلیپف داره

قبل از حمام به نسبت مساوی شامپو و آبلیمو قاطی کن بزار 1ساعت توی یخچال بعد استفاده کن.مناسب و عالی.

واقعا؟ یعنی خوب میشه

مثله کراتینه

من دوسال پیش انجام دادم موهام حالت دار بود ولی همش میبافتم خیلی موج موجی شده بود و پف بود هزینش 1ملیون و صد شد موهای تا گودی کمر

نتیجش عالی بود و دوس داشتم دائم تا زمانی ک موهات هی از ریشه دربیاد اون قبلیا لخت و نرم و قشنگه, میتونی هی بری ریشه گیری هم کنی و قبلی ها هم مواد بزنی برای ترمیم, ولی من فقط یبار رفتم دیگه ریشه گیری و ترمیم نرفتم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن