nillliiiii مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 517 عنوان اینترنت | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 37 پست چقد چسناله کنیم اخه 😒چراوصل نمیکنن این نتای کوفتیو خسته شدیمممم دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی.. 1398/09/07 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokoofeh_01 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 3718 میشه کره بلدی چجوریه؟ عا بلدم نمیشه خو چه کنم☹از پروکسیم شانس ندارم😂 محیا خانوم هستم🤪😎
الهام(مامان_النا_و_محمدایلیا) عضویت: 1388/09/11 تعداد پست: 5928 عا بلدم نمیشه خو چه کنم☹ از پروکسیم شانس ندارم😂 چجوری میزنی بگو؟؟ حتما یه جاش ایراد داره راستی همه پرو کسی ها رو باهم نزنی عین مواد مخدر معتادا تیکه تیکه مصرف کن حیفه با هر کدام یه بار میشه بری توش... ببخشید تو تل پس همه رو یه جا نسوزان خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
الهام(مامان_النا_و_محمدایلیا) عضویت: 1388/09/11 تعداد پست: 5928 عا بلدم نمیشه خو چه کنم☹ از پروکسیم شانس ندارم😂 بیا یه ترفند یادت بدم یه بار گوشیتو ببر رو حالت پرواز چند دقیقه بعد فرود بیا درش بیار از پرواز ببین درست میشه؟؟ اگر نشد انقدر تکرار کن تا روش کم بشه بیشتر وقتا از این راه میرم وقتی میگیرتم فحش میام اینجا گدایی پروک سی خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
الهام(مامان_النا_و_محمدایلیا) عضویت: 1388/09/11 تعداد پست: 5928 کپی میکنم دیگه میزنم روش و الی آخر😁 تو پیامای تل کپی کن بعد سند خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
shokoofeh_01 عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 3718 بیا یه ترفند یادت بدم یه بار گوشیتو ببر رو حالت پرواز چند دقیقه بعد فرود بیا درش بیار از پروا ... عه دمت گرم باشه، برم امتحان کنم خدا کنه جواب بده😪 محیا خانوم هستم🤪😎
الهام(مامان_النا_و_محمدایلیا) عضویت: 1388/09/11 تعداد پست: 5928 عه دمت گرم باشه، برم امتحان کنم خدا کنه جواب بده😪 موفق باشی همشهری خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.