2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مادرشوهر منم داره این کارو میکنه دختر خودش چادری نیست به زور منو چادری میکنه اگه چادر سر نکنم ...

خانواده شوهر من خشک مقدس اند ولی قلب و روحشون گندابه.هر ماه هم ختم صلوات توسل و عاشورا داره.من چادری بودم امسال مانتویی شدم.هیچکس جرعت نداشت حرفی بزنه چون الان خ محکم از حق و نظرم دفاع میکنم. نمیتونم با بچه کوچیک چادر جمع کنم. شوهرم اول میگفت سرو کونتو لخت کردی ج ده شدی رفتی. ولی من ذره ای اهمیت ندادم. تو هم هرجور دلت میخواد بپوش بعد دوماه پوشش واقعیتو می پذیرند کوتاه نیا. 

خواهر گلم اصلا تو نی نی سایت درباره مشکلاتت تاپیک نزن چون 90%مشاوره اشتباه میدن اکثر زنهای ایرانی طوری تربیت شدند که معتقدند ازدواج مقدسه باید ساخت باید صبر کرد توکل به خدا کرد. مادرشوهر و شوهرو واگذار کرد به خدا خدا خودش میدونه چیکارشون کنه. زندگی سختی داره باید تحمل کرد.شوهرت گناه داره لابد عصبانی بوده کتک زده. به خودت بیشتر برس. لابد عیب از خودته.بیشتر به حرفش گوش کن. یک مدت مطابق میلش رفتار کن ببین حرف دلش چیه انقدر سرت داد میزنه و و و و

هیچ وقت به ما زنها یاد ندادند ما انسان هستیم ما روح داریم ما می‌فهمیم ما حق داریم بدون ترس نیازها و خواسته هامونو مطرح کنیم. ماحق داریم هرجور دوست داریم بپوشیم بگردیم زندگی کنیم هروقت دلمون خواست ازدواج کنیم هروقت هم دلمون خواست بچه بیاریم هیچکس حق نداره چیزی رو به ما تحمیل کنه. مردی چون شوهرمون هست پس باید مطیع و پیرو سبک زندگی ایده آل اون باشیم. همه این ها بخاطر نداشتن استقلال روحی روانی عاطفی ومالی هست. ما زنها ضعیف، وابسته و مطیع تربیت شدیم.  

خواهر گلم اصلا تو نی نی سایت درباره مشکلاتت تاپیک نزن چون 90%مشاوره اشتباه میدن اکثر زنهای ایرانی طو ...

واقعا درست میگی مرسی عزیزم از صحبت ها و تجربیات ات عزیزم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
2824
2823
2791
2779
2792