2777
2789
عنوان

غذای کمکی بچه

64 بازدید | 8 پست

سلام مامانا

دختر من تازه رفته توی شیش ماه ، غذای کمکی رو کی شروع کنم ؟ 

وزن ۴ ماهگیش ۶/۷۵۰ بود .

الان واسه سفره و غذا خیلی بی قراری میکنه و مدام با دهنش مثل ما ادای غذا خوردن در میاره .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم کم کم براش شروع کن. لعاب برنج.  بده با کمی کره.  شیر رقیق شده با آب.   آبمیوه.  پوره موز.   البته. از مقدارکم شروع کن    ومواظب باش تو گلوش نپره چون هنوز دندون نداره. غذارا یهویی قورت میده

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
چجوری درست کنم ؟  غیر لعاب برنج دیگه چی میشه داد ؟

برنج ایرانی یا برنج خورده را با آب بذار بپزه وقتی آبش کم شد وغلیظ شد یه ملاقه از آبش  بردا ر میتونی برنجش راهم توش  له. کنی   کمی هم کره وشکر اضاف کن وبهش بده   نوش جونش

اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
چجوری درست کنم ؟  غیر لعاب برنج دیگه چی میشه داد ؟

برنج‌نیمه ایرانی رو با آب بریز تو قابلمه بزار بپزه بعد آبشو از صافی رد کن بده بخوره اگه شیشه میخوره بریز تو شیشه اگه نهم که با قاشق بده یه کوچولو نباتم توش بریز...شیره بادامم خوبه من از سه ماهگی دادم  اول از یه بادام شروع کن اگه حساسیت نداشت بیشترش کن .بادامو پوست بکن بعد رنده کن من با الک رنده میکردم بعد بریز تویه ته لیوان آب جوش یه کوچولو نباتم بنداز یه چیزی بزار وقتی سرد شد صاف کن بریز تو شیشه بده بخوره خیلی مقویع

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏