2777
2789

سفر در گذشته ممکن نیست چون ایجاد پارادوکس می کنه

ولی اگر بتونیم به ایجاد عملی کرم چاله دست پیدا کنیم، به لحاظ تئوریک میشه به آینده سفر کرد

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر در گذشته ممکن نیست چون ایجاد پارادوکس می کنه ولی اگر بتونیم به ایجاد عملی کرم چاله دست پیدا کنی ...

اره سفر ب گذشته یکم مشکل داره  و شاید ممکن نباشه ولی ب اینده ممکنه

حیوان مورد علاقم: اکسم

سفر در گذشته ممکن نیست چون ایجاد پارادوکس می کنه ولی اگر بتونیم به ایجاد عملی کرم چاله دست پیدا کنی ...

بنظرم وجود جهان موازی ممکنه خیلی ادما هستن ک با علم فیزیک به سال ۴۰۴۰ ۲۳۴۰ اینا رفتن

خب من جسته گریخت خوندم😅

این که طبق نظریه نسبیت اگر در سفینه به سرعت نور باشید زمان کندتر می گذره یعنی به گذشته نمیشه سفر کرده ولی به آینده میشه

باز بعضی ها می گن سیاه چاله ها ابزاری برای سفر به ابعاد دیگه است

باز طبق یه نظریه اگر شما به گذشته سفر کنید و پدربزرگتان بکشید پس در آینده وجود ندارید که بتونید برید به گذشته و پدربزرگتان بکشید و در این صورت...

باز طبق نظریه ابعاد مختلفی وجود داره پس وقتی به گذشته سفر می کنید در واقع وارد بعد دیگه می شید که متفاوت با بعد اصلی

خب من جسته گریخت خوندم😅 این که طبق نظریه نسبیت اگر در سفینه به سرعت نور باشید زمان کندتر می گذره ی ...

درسته و ی چیز دیگ اینک طبق ی نظریه ای جسم انسان ضعبفه و توی جهت مخالف سرعت نور ک قرار بگیره پودر میشه 

بنظرم وجود جهان موازی ممکنه خیلی ادما هستن ک با علم فیزیک به سال ۴۰۴۰ ۲۳۴۰ اینا رفتن

جهان های موازی هنوز یک فرضیه علمیه و اثبات نشده

ولی یکی از شیرین ترین و جذاب ترین فرضیات علمیه و من واقعا دوست دارم یک روز تبدیل بشه به یک نظریه علمی😍

در مورد جهان های موازی کتاب پیچیو کاکو به همین اسم رو بخونین انقدر جذابه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!