2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😢😢😢

211 بازدید | 12 پست

بچه ها سه سال پیش وقتی شوهرم خونه نبود ،شوهرخواهرش که زنش حامله بود، اومد خونمو قصد داشت کثافت کاری کنه،داشت باهام حرف میزد که یهو پرید بغلم کرد و بوسم کرد .منم ترسیدم و پرتش کردم از خونه بیرون.حتی همسایه بالایی مون تو راه پله بود و دید درو باز کردمو بهش گفتم گمشو از خونم بیرون.چند روز بعد از زایمان خواهرشوهرم، به شوهرم گفتم قضیه رو.اونم به مامانشو و خواهر بزرگش گفت.و قطع رابطه کردیم با خواهر وسطیش.بعد از مدتی به گوش خواهرش رسید علت قطع رابطمون و به شوهرم پیام داد و هرچی تهمت بود به من بست و شوهرش پیامبر نشون داد.اینم بگم که همه خانواده شوهرم و حتی خواهر شوهرم میدونن شوهرش چه ادم کثیفی هستو و چند بار زن اورده خونه.ولی با این حال هنوز همه باهاشون رفت و امد میکنن.دیروز مادر شوهرم بستری بود بیمارستان .رفته بودم ملاقاتش.از دهنشون شنیدم به شوهرم میگفتن شوهر خواهر شوهرم به جون مادرش و بچه هاش قسم خورده به من هیچی نگفته و همرو من از خودم دراوردم.انگار اونام با وجود اینکه میدونن چقدر کثیفه، حرفای اونو باور کردن.از همشون بدم اومده.دلم میخواد بمیرم و مجبور نباشم ریخت هیچکدومشونو ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهر شوهر بزرگم هی داره سعی میکنه رابطه ها رو درست میکنه.هی به شوهرم میگه،چیزی نشده که بزرگش میکنی.انسان جایز الخطاست.اونم یه اشتباهی کرده تموم شده رفته.جلوی منم میگه میسوزونه منو

ببخشید ولی وقتی تنهایی اجازه نده هیچ مردی بیاد خونت تو این زمونه نمیشه به هیچکی اعتماد کرد نباید میذاشتی بیاد خونت

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!
ببخشید ولی وقتی تنهایی اجازه نده هیچ مردی بیاد خونت تو این زمونه نمیشه به هیچکی اعتماد کرد نباید میذ ...

قرار بود بیاد سوییچ ماشین شوهرمو بگیره،یهو گفت دستشوییم داره میریزه منم گفتم بیا برو،بعدش اومد بیرون یه چایی نداری بیرون خیلی سرد بود،نشست به چایی خوردن که اونطوری شد

عزیزم فحش نه ولی زنگ بزن تک تکشون رو بشور و پهن کن شوهرت رو هم شدیدا بترسون .

این مسائل چیزی نیست که بشه بخشید. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.