2777
2789

من دوس ندارم تاحالا نخریدم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوال استارتر خونديد جواب داديد؟

نهايت نيم ساعته تا چهل دقيقه

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
سنگ دون با سنگ دون فرق داره ، واسه همین نمیشه نایم داد مرغ محلی دیر میپزه ، سنگدون بسته بندی زودتر&n ...

دقيقا

محلي ها ديرپز و نپزن

ولي مطمين ترن

كلا ميگن شيوه پرورش مرغي رو نميدونيد( ارگانيك نيست) سنگدونش رو نخورن، بهتره

جدا از خواص بالايي كه سنگدون داره

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
دقيقا محلي ها ديرپز و نپزن ولي مطمين ترن كلا ميگن شيوه پرورش مرغي رو نميدونيد( ارگانيك نيست) سنگد ...

من طعم سنگدون دوس دارم  چه ارگانیک چه غیره ، و پخته شدن هم برای هر کسی ی معنی داره ، من یکم پخته بشه میخورم خواهرم اینا میگن سفته نمیخورن ، 

من طعم سنگدون دوس دارم  چه ارگانیک چه غیره ، و پخته شدن هم برای هر کسی ی معنی داره ، من یکم پخت ...

آره منم دوسدارم.حدودایساعتونیم گذاشتم بپزه خوب شده بود. شوهرمم دوسداره😋دفعه اول بودمیپختم

زود میپزه فقط با پیاز زیاد بزار ابشم عوض کن کفشم بگیر و برگ بو هم اگ داری بریز ، اگ لایه کرم رنگ داخ ...

مرسی عزیزم نمیدونستم برگ بو میریزن داخلش دفعه بعدی امتحان میکنم حتما😍

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز