2777
2789
عنوان

هفته ۱۶ بارداری و استراحت مطلق

3054 بازدید | 22 پست

سلام دخترا. من ابتدای هفته ۱۶ بارداری هستم.من از اول بارداریم خیلی اذیت شدم از درد کمر و دل ... هر زمان بیرون میرم حتی در حد یه ربع یا ۲۰ دیقه، قبلا کمر درد بدی میگرفتم الان قسمت خیلی پایین کمرم نزدیک به مقعد! و بیشتر تو خونه و استراحت نسبتا زیاد خوبم فقط.از ابتدا نگفتن استراحت مطلقم اما انقدر درد و مشکلات اذیتم کرد نا خودآگاه استراحتم خیلی زیاد شد و بیرون رفتم در حد آزمایش و موارد ضروری.غلت این همه حساس بودن بدنم رو نمیفهمم!کسی بارداری این شکلی داشته؟؟کسی بوده استراحت مطلق داشته باشه؟ دقیقا چه جوریه مشکلشون در اثر حرکت  حتی یه بیرون رفتن کوتاه درد دارن؟

منم همینجورم با اینکه دکتر نگفته استراحت کنم، اما ماهی یبار برا ویزیت دکتر و آزمایش اینا میرم بیرون و تو خونه هم استراحتم

تو ماشین یا حتی تو خونه یکم زیاد بشینم کمرم درد میگیره

خدایا شکرت....❤❤

عزیزم من از اول بارداری درد پریودی داشتم یعین دودقیقه نمیتونستم راه برم حتی تا دسشویی رفتن شکمم سفت میشد تو هفته ۸ اینا 

دیگه دکتر فقط شیاف داد 

تا هفته ۱۲ طول سرویکسم ۳۰ بود گفتن کوتاهه و باید سرکلاژ بشی 

الان که هفته ۳۰ هستم هنوز استراحت مطلقم و فقط برای دسشویی بلند میشم غذامم خوابیده میخورم 

ولی باز درد هست 

قرص امپول و هفتکی هم دارم و روز یدوتا شیاف 

شما هم شاید سرویکست کوتاه یا جفتت پایینه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من از اول بارداری درد پریودی داشتم یعین دودقیقه نمیتونستم راه برم حتی تا دسشویی رفتن شکمم سفت ...

طول سرویکسم خوب بود گفتن مشکلی نداره ولی تو سونوی ان تی هفته ۱۳ گفتن جفت پایینه روی رحم. همش امیدوارم بره بالا تا هفته ۲۲. خیلی سخته امیدوارم زودی بگذره برات.

دسشویی هم فرنگی استفاده کن

استفاده میکنم از همون اول. من فقط دوبار شیاف لستفاده کردم درصورت استراحت و تو خونه بودن خیلی درد خاصی ندارم. ولی شیاف یا آمپول جلوی زایمان زودرس رو میگیره؟یا صرفا برای درد هست؟

نه بارداریه پنجمه، ۳ بار سقط داشتم و ی دختر ۷ ساله دارم

رحم و کمرت ضعیف بوده احتمالا. باید قبل بارداری به نظرم یه درمان گیاهی خوب میکردی. ولی خداروشکر دیگه نصف راه رو رفتی انشالله به سلامت میاد بغلت و یه نفس راحت