2777
2789
عنوان

باز پریودیی😭😭😭

103 بازدید | 11 پست

سلام حالم خوب نییت اصلا بازم پریووودی و خبری از بارداری نبود

با قرص لتروزول هم نتیجه نگرفتم

همه چی نرمال همه آزمایشا عکس رنگی و سونو همه نرمال اما بازم نشد😭😭😭😭 دوستان راهنمایی چی کار کردین باردار شدین ؟

کی شرایط منو داشت اما باردار شد؟

یک سال و نیمه اقدامم اما نشده همه چی هم نرماله برای شوهرمم تقریبا اوکیه یکم خیلی کوچیک کم ترحکو حجم داره اما دکتر گفت مهم نیست اما باز نشدیم

خسته ام هرکی می رسه می گه چرا بچه دار نمی شین؟ دیر میشه؟ تیکه می ندازن

خودمم دلم می خواد اما خدا هنوز نخواسته بهم نداده😭😭😭😭

قربون حکمت خدا برم من هرما میترسم حامله بشم شما هم ارزو بچه دارین اخه بگم کارش درسته که درست نی

خدایا تو همه شرایط دستمو گرفتی این من بودم بنده ی بدی بودم تو خیلی خوبی ..از این به بعد سعی میکنم یه خورده از بدیم کم کنم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دونه فلفل سیاه ناشتا روزی دوتا بخور دم کرده گل محمدی دم کن بخور خرنوب بگیر از عطاریها دم کن بده شوهرت هر شب تا یک ماه بخوره سعی کن کلا سردی نخوری مخصوصا انار ولیمو شیرین ایشالا که به زودی زود باردار بشی عزیزم

عزیزم به منم خیلی تیکه میندازن مخصوصا خواهر شوهرم هر وقت منو میبینه میگه سنت داره میره بالا زودتر بزار یکی گیرت بیاد ولی شوهرم میگه فعلا نمی خام به خاطر شرایط بد مالی که داریم منم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره از حرفای اطرافیان واقعا درکنت میکنم اصلا استرس نداشته باش چون خود استرس باعث میشه بارداری دیر اتفاق بیفته

من گلم کپی شما بودم, لتروزول کلومیفن فرتیل اید خوردم شوهرمم آز و چکاب همه چیش خوب بود تازه تخمک سالمم آزاد میکردم بعدش دکتر چک میکرد و همههههه چی خوب بود عکس رنگی هم گرفتم هیچیییییی ب هیچی

هفت ماه سال96 اقدام بودم, بعدم الان بعد از یکسال و یکماه انتظار باردار شدم در کمال ناامیدی

برای بعضیا یکم طول میکشه خاست خداست, من سه چهار ماه آخری همه دارو هامو قطع کردم و دکترم نرفتم دوماه قبل از آخرین اقدامم کانادا بودم و اصلا ب بارداری فکر نمیکردم و ماه بعد با کیت تخمک گذاری و فکر باز بدون استرس اقدام کردم و باردار شدم, با یه روز تاخیر ب ب چک زدم زیر دودیقه هاله انداخت گفتم وای هالش الکیه دیدم نه کامل به چشم میاد و رفتم آز بتام 409 بود 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
عزیزم به منم خیلی تیکه میندازن مخصوصا خواهر شوهرم هر وقت منو میبینه میگه سنت داره میره بالا زودتر بز ...

سعی می کنم ولی کلا آدم استرسی هستم

هرکی هم بهم گیر می ده و تیکه می ندازه بشترهم می شه سعی می کنم اصلا بهش فکر نکنم اما بازم نتیجه ای نداد ولی بازم سعی می کنم که استرسو دور کنم

سعی می کنم ولی کلا آدم استرسی هستم هرکی هم بهم گیر می ده و تیکه می ندازه بشترهم می شه سعی می کنم اص ...

شبا دم کرده اسطخودوس دم کن بخور هم برای بارداری خوبه هم آرامش بخشه سوره یس هر روز بخون باعث میشه استرس کم تر داشته باشی