2821
2789
عنوان

کمبود پلاکت

593 بازدید | 12 پست

سلام ...پلاکت من توی ازمایش ۱۲۹۰۰۰و یه بار دیگه هم ۱۳۰۰۰۰ بوده،دکتر مهاجری تهرانی بهم نامه داده و توی نامه نوشته بیمار با تشخیص ترومبوسیتوپنی ...!میشه بگین منظورش چیه؟خطرناکه؟بیماری بدی دارم؟بهم گفته برو دکتر ایروانی ولی نوبت بهم نداد فعلا

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم انعقادخون داری،نه چییز خطرناکی نیست فقط دوران بارداری باید امپول انوکساپارین بزنی

مرسی

مگه مشکل دیگه ای داری مثل کبودی یاکلاعلایم دیگه  یاازول اینقدرنبودی؟ اخه من شوهرم همش ۱۴۰هزار ...

کبوودی گاهی میبینم یهو مثلا جاییم کبوده ریزش مو هم دارم لاغر هم شدم اشتهام هم کمه

مگه مشکل دیگه ای داری مثل کبودی یاکلاعلایم دیگه  یاازول اینقدرنبودی؟ اخه من شوهرم همش ۱۴۰هزار ...

از اول که نمیدونم ولی دوبار آزمایش دادم کم بوده خون پریودی هامم زیاده

فکرکنم انعقادخون داری،نه چییز خطرناکی نیست فقط دوران بارداری باید امپول انوکساپارین بزنی

عزیزم چه ربطی به انعقاد دارع؟؟

من غلظت خون و انعقاد دارم

اسپیرن و انوکسا مصرف میکنم

پلاکتم شده 80

یعنی ربطی به غلظت داره😭😭😭

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
عزیزم چه ربطی به انعقاد دارع؟؟ من غلظت خون و انعقاد دارم اسپیرن و انوکسا مصرف میکنم پلاکتم شده 80 ...

اره گلم اونایی که این مشکلودارن دوران بارداری باید زده بشه وگرنه خدای نکرده خون به جنین نمیرسه ودچارسقط میشه،مرتب بزن،منم هم اسپرین میخوردم هم امپول میزدم

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اره گلم اونایی که این مشکلودارن دوران بارداری باید زده بشه وگرنه خدای نکرده خون به جنین نمیرسه ودچار ...

الان پلاکتم شده 80

شما پلاکتتون با مصرف این داروها پایین نیومد؟؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
الان پلاکتم شده 80 شما پلاکتتون با مصرف این داروها پایین نیومد؟؟

نرمال شده دیگه،تأثیراین امپولافقط ۲۴ساعته،بعدش نزنی عین قبل میره بالا😁من تااخرین روزبارداری زدم

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792