2777
2789
عنوان

Iui بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5875 بازدید | 57 پست
مثلا چند ساعت؟ معطل بشم اشکال ندخره مثلا دو یا سه ساعت شوهر منم از داد مشکلی نداشت حالا بریم رویان ...

اره دوسه ساعت حدودا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ی چیزی در مورد انتقال بگم هم ای یو ای هم ا وی اف . شب قبلش با شوهرتون بیرون و اصلا بهش فکر نکنین خو ...

شما نجام دادی عزیزم؟

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه اولمه .بار اولم نتیجه گرفتم بعد دوسال اقدام ناموفق خودم تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز همسرم مور ...

خدارو شکر عزیزم،مرسی از توضیحات کاملت،شوهر من هم تو بیمارستان بخش ناباروری ازمایش دادو گفتن مشکلی نداره،خودمم ک مشکلی ندارم نمیدونم چرا نمیشم،برام دعا کن دوست عزیز ،فردا میرم دکتر ک دارو بده و ایشالا ک اماده بشم این ماه iui 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
من ی بار دو سال پیس فقط ای یو ای انجام دادم که منفی شد

اها ،ایشالا ک بزودی نتیجه بگیری،والا ما هردو سالمیم ولی نمیدونم چرا نمیشه ،یه پسر ۹ ساله دارم ،دکتر من کارش عالیه از هر5  تا iui ۳ تاش نتیجه میگیره

خدارو شکر عزیزم،مرسی از توضیحات کاملت،شوهر من هم تو بیمارستان بخش ناباروری ازمایش دادو گفتن مشکلی ند ...

انشاالله میشه اصلا بش فک نکن بسپار بخدا .منم برات صلوات میگم و دعات میکنم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
من خرم آباد دکتر مژگان رهسپار

سلام دوستم خوبی من جدیدا مراجعه کردم به دکتر رهسپار برای باردارد, بچه اول من بخاطر قصور پزشکی اسیب دید خیلی بدبینم به تمام دکترا دکتر رهسپارپزشک خوبی هستن مسئولیت پذیر و قابل اعتمادن 

سلام دوستم خوبی من جدیدا مراجعه کردم به دکتر رهسپار برای باردارد, بچه اول من بخاطر قصور پزشکی اسیب د ...

سلام عزیزم 

آره دکترخوبیه من تعریفشو زیاد شنیدم و تو مطبش خیلیارو دیدم که نتیجه گرفتن و راضی بودن