2777
2789
عنوان

Iui بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 57 پست
نه بابا نگران نباش،الان با اینهمه پیشرفت  علم پزشکی دیگ هیچ زنی نازا نمیمونه

نمیخام مثلا سال دیگه خاسم بشم یهو به دوادرمون نیوفتم یایهو دوسال بکشه بارداربشم

نمدونم دکتره روچه حسابی اینجورمنو ترسوند.گف خاهرمم مث تو بود بچه اولو اورد به دومی سه سال بعد اقدام کرد که نمیشه.ینی دکتره میگف هرچند تامیخای بیار

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دکتر نگف چ چیزایی خوبه بخوری و چیکار کنی برا اینک درصد نتیجه گرفتنت بیشترشه؟

نه چیزی نگفت 

فقط داروی تقویت داد واسه بارداری

و ویتامین دی

دوفاستون 

متفورمین

که همه اینا واسه آماده شدن واسه باردار شدن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چند سال پیش گرفتم  دیگه دکتر گفت نیاز نیست بگیری یه سال پیش سقط داشتم کورتاژ شدم

منم پارسال گرفتم و دکترم گف دیگ لازم نیس

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
نمیخام مثلا سال دیگه خاسم بشم یهو به دوادرمون نیوفتم یایهو دوسال بکشه بارداربشم نمدونم دکتره روچ ...

به نظر من درست میگه

اگه تنبلی تخمدان داری

منم تخمدانم پلی کیستیکه تنبله

خیلی دیر باردار میشم

بعد بچه اولم چهار سال طول کشید تا باردار شدم

خوب ان شاالله هر چی شد بیا خبر بده میام میخونم

چشم حتما شمام بیا خبر بده

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
به نظر من درست میگه اگه تنبلی تخمدان داری منم تخمدانم پلی کیستیکه تنبله خیلی دیر باردار میشم بعد ...

نمیدونم بااین وضع اقتصادی چکارکنم.

بشمم ازاسترس بچه سقط میشه 

😒😒😒

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خدارو شکر ک نتیجه گرفتی و مامان شدی شما قبلش و بعد چ نکاتی رو رعایت کردین خودتون،میشه توضیح بدین ممن ...

بچه اولمه .بار اولم نتیجه گرفتم بعد دوسال اقدام ناموفق خودم تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز همسرم مورفو و تحرک پایین اسپرم  .تو مرکز رویان .و برای ازمایش اسپرم شوهر هم حتماااااااااا مرکز ناباروری ازمایش بده شوهر من دوسال ازمایش بیرون میداد سالم و تو رنج نشون میداد ولی وقتی تو مرکز ناباروری از داد دیدیم ایی وااااای اصلا اصل مشکل از اونه نه من .از ی ماه قبلش هردو گرمیجات خوردیم و من روزی ی استکان ترکیب عرق بومادران و عرق فراسیون ک بعدش کیستام رفع شد و تنبلی هم رفت و تخمک خوب داشتم .دوتا ۱۸ یدونه ۱۵ یدونه ۱۱ دوروز قبل ای ی ای ک گف تا روز ای یو ای میرسه ب ۲۰ یا ۲۱ .شکم و پاهاتو گرم نگه دار و بهد ای یو ای استراحت نسبی کن من ۳ روز اولش استراحت کامل کردم و فقط برا دست شویی بلند شدم ...مهم ترین چیز نداشتن استرسه ...ما ۳ تا رفیق بودیم اونا از هرررررر لحاظ وضع تخمدان و اسپرم شوهرشون بهتر بود اما استرس داشتن .من سپردم بخدا گفتم خودت گفتی از تو حرکت از من برکت ...من حرکتمو کردم اگه صلاحه و مصلحته اگه خیری توشه برکتتو بده توام میسپارم بخودت ...و اروم بودم سرگرم کارای دیگه از بین همون رفیقا اون ماه فقط من مثبت شدم ...اما از روز ای یو ای دیگه گرمی رو تعطیل کردم .و نشاسته و شیر و ماکارونی و سیبزمینی ..

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
بچه اولمه .بار اولم نتیجه گرفتم بعد دوسال اقدام ناموفق خودم تنبلی تخمدان و تخمدان کیست ساز همسرم مور ...

عزیزم منم میخام رویان از بده شوهرم از قبل وقت بگیزم؟

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
عزیزم منم میخام رویان از بده شوهرم از قبل وقت بگیزم؟

وقت بگیری خیلی بهتره چون شلوغه بدون وقت قبلی رفتنی ادم معطل میشه .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
وقت بگیری خیلی بهتره چون شلوغه بدون وقت قبلی رفتنی ادم معطل میشه .

مثلا چند ساعت؟

معطل بشم اشکال ندخره مثلا دو یا سه ساعت

شوهر منم از داد مشکلی نداشت حالا بریم رویان ببینیم چطوره

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤