2777
2789
عنوان

زالو درمانی

2972 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

تجربه ای دارین؟ اگر تهران هستین جایی رو‌میشناسید که معتبر باشه؟ تو خونه هم انجام میدن؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه چه کاری میخوای انجام بدی؟

پدرم تا ۴ ماه پیش دوبار سکته ی مغز کردن که چندنفری توصیه کردن براشون زالو درمانی انجام بدیم قسمت گردنشو ما قصد انجامشو داشتیم که متاسفانه چند روژ پیش دوباره سکته کردن و گفتن اینبار لخته ی خون بوده که شکرخدا رد شده، ولی علتشو نمیدونن چون تمام ازمایشا و سی تی اسکن و .... جواباش خوب یوده و مشکلی رو‌ نشون‌نداده

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ارهههههه ببين فقط برو اينجا بهترينه  اروين سلامت يار تو خيابون ازادي بهد جمالزاده شمالي  ...

خونه هم میان انجام بدن؟

شما شماره ای دارین ازشون که تماس بگیرم؟

خونه هم میان انجام بدن؟ شما شماره ای دارین ازشون که تماس بگیرم؟

بزن تو نت مياره 

اره فكر كنم بيان 

من بالغ بر ١٠ بار رفتم اونجا عاليهههههههه ببين تمام طب سنتي هاي تهران از زير دست اينا اومدن 

حرفه اي من ميرم حجامت 

پدرم تا ۴ ماه پیش دوبار سکته ی مغز کردن که چندنفری توصیه کردن براشون زالو درمانی انجام بدیم قسمت گرد ...

آها برا اون که نمیدونم ولی برا ناراحتی قلبی شنیدم به جای آنژیو انجام میدن

دربارش تحقیق کنین.ان شاءالله شفا باشه برا پدر عزیزتون

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا
بزن تو نت مياره  اره فكر كنم بيان  من بالغ بر ١٠ بار رفتم اونجا عاليهههههههه ببين تمام ط ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی

برای حجامت ، حجامت اسلامی هم انجام میدن؟

آها برا اون که نمیدونم ولی برا ناراحتی قلبی شنیدم به جای آنژیو انجام میدن دربارش تحقیق کنین.ان شاءا ...

یکی از دوستای خواهرم‌خیلی اطلاعات داره در مورد همین چیزا، بهش گفته بود پدرتونو ببرین زالو درمانی وگرنه هرچند وقت یه بار این اتفاق براش میفته

دقیقا وقتی ما خوشحال بودیم که خوب شده و دیگه خطری تهدیدش نمیکنه دوباره سکته کرد😔

مچکرم بابت دعای خیرتون، ان شاءالله خدا هم به شما و عزیزانت سلامتی و عاقبت بخیری بده🙏🏻